Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunlar masum temenniler. Bir de şöyleleri var :asd:

Barış Berkay Öztürk (@sewakldawk) tweetledi: 2:39 AM on Paz, Oca 13, 2013:

"sneijder galatasaraya gelsin, götüme cam biblo sokup fotoğrafını burada paylaşıcam. hah buraya da yazıyorum"

Şimdi cam biblo derken nasıl yani, hani bazı filmlerde çeşitli amaçlar için kullanılanları var ondan mı yoksa geyik heykeli falan mı, ne şekilde oluyor?

Şu terbiyesizleri ahlaksızları burada paylaşmayın.. boşverin..

11weku9.png

hangisi :)

bah%C3%A7eli-%C3%A7ay.jpg

​Ocaktasın Yavru Kurt

Wesley Sneijder Bugün İstanbul'da - 21.01.2013 10:49 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Wesley Sneijder Bugün İstanbul'da

Wesley Sneijder’i taşıyan uçak bugün saat 15.30'da özel uçuşlara hizmet veren Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne inecektir.

Taraftarımıza duyurulur.

Resmen gelin izdiham yaratın demişler :asd:

Abi harbiden nedir bu yaa ben gizli sessiz sedasız getirsinler isterken izdihama davet olmuş bu :asd:

Sessiz sedasız gelip stadda çok güzel bir imza töreni yapılsaydı keşke taraftara açık neyse bakalım neler olcak :asd:

Abi harbiden nedir bu yaa ben gizli sessiz sedasız getirsinler isterken izdihama davet olmuş bu :asd:

Sessiz sedasız gelip stadda çok güzel bir imza töreni yapılsaydı keşke taraftara açık neyse bakalım neler olcak :asd:

Belki taraftarı kandırmada olabilir.. İzdiham olmaması için erkenden getirebilirler..

Adam Sneijderi bahane etti Milano'nun altını üstüne getirdi kesin:D Bak belli olmaz, Sneijder gelir Irmak gelmez:D

bakarsın bi tane İtalyan bulmuş takmış koluna İstanbul'a geliyor poz felan veriyor :lol:

Ya beyler nedir bu havalimanına gitmeyin lafı ya:)

Hayır sigara sağlığa zararlıdır içmeyin der gibi birşey. Bırakın çoşkuyu görsün ona göre oynasın. Ha merak etmeyin oynamazsa zaten gerekli tepkiyi görür:D

Türkiye Ligi İçin Aykut Kocaman Yeterdi Ama Avrupada Vizyon İçin Sneijder Şarttı:asd:

bu Vargas nererden çıktı haberler

Sneijder sağlık taramasına bi giriyo bacağında kocaman platin var 2 metre falan böyle boru gibi :D

biblo satislarinda patlama bekliyorum,cünkü bi tarafina biblo sokacagini idda eden o ezikten haric bir cok spor programindaki yorumcularada cesitli ebatlarda biblo lazim olacagina inancim sonsuzdur:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt