Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vay arkadaş antudaki ezikler kadar şurda Sneijderi tanımlayabilen çıkmadı be... Adama ödül olarak Sneijderin bir formasını yollucam kabul ederse:D

Fenerlikral intere cl kupasını tek başına aldıran ( 2 yıl önce ) adamı mı tartışıyoruz ?

sınıf atlatır sınıf.

tüm dünya şu anda 6s yi konuşuyor malesef.

şu sınejder gelmez diyenlerin yorumlarını çok merak ediyorum özellikle hakan delikanlı atıp tutuyordu alamaz gelme neden gelsin liverpoola gider ne oldu demek istityorum,sakın totem felan demesin çok komik duruma düşer:)

Ya beyler nedir bu havalimanına gitmeyin lafı ya:)

Hayır sigara sağlığa zararlıdır içmeyin der gibi birşey. Bırakın çoşkuyu görsün ona göre oynasın. Ha merak etmeyin oynamazsa zaten gerekli tepkiyi görür:D

Yoo ben sevmiyorum kesinlikle bu olayı sevgi çok güzel bi şekilde stadda gösterilir :yenieek:

Amkspor ‏@Amkspor

Sneijder ile birlikte eşi Yolanthe Cabau, menajeri Soren Lerby ve babası Barry Sneijder da gelecek.

Ailecek geliyorlar.

şu sınejder gelmez diyenlerin yorumlarını çok merak ediyorum özellikle hakan delikanlı atıp tutuyordu alamaz gelme neden gelsin liverpoola gider ne oldu demek istityorum,sakın totem felan demesin çok komik duruma düşer:)

Aynen sırf o değil baya bir kişi ısrarla gelemez dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt