Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hani daha gelmedi yok 13:30 yok 14:30 yok 15:30 gelmesin bu saatten sonra artık:D

baros'la çağlar gidip özçal'da kiralanırsa on numara beş yıldız olur.tabi birde sol bek mükemmel olur..

bu cagda ingilizce bilmeyen, daha dogrusu bilmeyip de ögrenmeyen bosuna oksijen tüketiyor, kimse kusura bakmasin, bu dediklerim buradakiler icin de gecerli. Global dünya'da ingilizce sart oglu sart.

Dogrusun dostum .. Ama turkiyede cok cacik ingilizce veriliyor birde KNOW kelmesine KKKKKNOW diyen zihniyete agliyorum ..

Ben zannetmiyorum ki .. E.Colak / Sabri / vs ingilizce bildigini ..

Guti naber diyen Batuhan gibi ezikler cok olacak bence ..

Aslında bakarsanız şınayder öyle aman aman bir topçuda değil

[h=5]Yolanthe Cabau

[/h][h=5]This was it..' 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans.. Inter will be in my heart.. A tear of sadness and joy.. Istanbul here we come! ❤ X[/h]

stoper ve solbek e ne zaman yöneliyor kurmaylar?

duyum var mı?

Asıl komik olan şu..

Şampiyonlar Ligi parasıyla Sneijder'i aldık..

O paraylada Inter gidip Belhanda'yı alırsa..

Soluksuz, bağıra bağıra gülerim..

:D

Ozaman forma'nın arkasına Moratti veya Muratti yazdırırım, isimler uyuyor nerdeyse zaten :asd:.

Yolanthe Cabau

This was it..' 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans.. Inter will be in my heart.. A tear of sadness and joy.. Istanbul here we come! ❤ X

İlk defa yazılan bir şeyi tam olarak anladım şınayder sayesinde ingilizceyi söktüm looooooo :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Besiktas macinda oynar ve sonuca etki ederse ne efsane olur ya

Takim yavas yavas sekilleniyor. Artik sistemi oturtup iyi futbol oynamaya baslamaliyiz.

Umarim Sneijder'in gelisiyle hücumdaki sikintilarimiz da son bulur. Takim halinde de daha direncli oluruz.

Bu sefer Burak Yilmaz'in performansi cok önemli olacak bizim icin. Aksarsa cok zorlaniriz.

la olum bizde yok İngilizce.. şöyle yazdınız mı gücüme gidiyor.. :)

Benim ortaokul ve lise'de İngilizce Hocamın biri Din Kültürü Hocası Diğeri de Beden Eğitimciydi..

Bende mi suç anasını satayım şimdi :D

Abi suç o konuda devlette ama sende suç devlette deyip ben napıyım dersen kaybedersin.

Youtubede falan çok var ingilizce dersleri arayarak çok rahat bulursun şimdi başlasan sene sonuna kadar orta seviye öğrenirsin ayrıca yabancı dizi izleyerek kitap okuyarak falan ingilizceni rahatlıkla ilerletebilirsin çok etkili oluyor.

Dizi izlemek konusmanı geliştiriyor.

kitap okumakta okumanı ve dil bilgisi kurallarına hakimiyetini geliştiriyor.

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau 21 Ocak 2013 Pazartesi

This was it..' 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans.. Inter will be in my heart.. A tear of sadness and joy.. Istanbul here we come! ❤ X

Transfer Nöbeti

Besiktas macinda oynar ve sonuca etki ederse ne efsane olur ya

Takim yavas yavas sekilleniyor. Artik sistemi oturtup iyi futbol oynamaya baslamaliyiz.

Umarim Sneijder'in gelisiyle hücumdaki sikintilarimiz da son bulur. Takim halinde de daha direncli oluruz.

Bu sefer Burak Yilmaz'in performansi cok önemli olacak bizim icin. Aksarsa cok zorlaniriz.

Abi sence Fatih hoca oynatırmı bjk maçında

21 Ocak 2013 PazartesiThis was it..' 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans.. Inter will be in my heart.. A tear of sadness and joy.. Istanbul here we come! ❤ X

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

This was it..' 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans..… https://say.ly/bdl50hI

Dogrusun dostum .. Ama turkiyede cok cacik ingilizce veriliyor birde KNOW kelmesine KKKKKNOW diyen zihniyete agliyorum ..

Ben zannetmiyorum ki .. E.Colak / Sabri / vs ingilizce bildigini ..

Guti naber diyen Batuhan gibi ezikler cok olacak bence ..

Kkkknow mu? Yuh.

Ögrenecekler arkadas, seve seve olmuyorsa .... anladin sen onu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt