Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selçuk ve Sneijder topun başında hayal etmesi bile güzel

Irmak Kazuk: Sneijderin diğer kötü örneklerden olacağını düşünmüyorum. İnançlı ve disiplinli bir futbolcu. Moral ve futbol anlamında çok şey katacağını düşünüyorum. Takımdaki atmosferi değiştirdi. Kampa katılsa daha iyi olabilirdi ama şu anda geç değil.

Irmak Kazuk: Sneijderin diğer kötü örneklerden olacağını düşünmüyorum. İnançlı ve disiplinli bir futbolcu. Moral ve futbol anlamında çok şey katacağını düşünüyorum. Takımdaki atmosferi değiştirdi. Kampa katılsa daha iyi olabilirdi ama şu anda geç değil.

bunları soyleyen ırmak degıldı yalnız :)

havalimani bombos galiba... wesley karsilayan baya taraftar gelecek yazdik twitterde ona bide :D

kimsenin oraya yolanthe için gitceğini sanmam arkadaşlar abartmayın ya güzel yenge tamam da ne alaka yani ...

Yalnız bu transfer döneminde birşeyler eksik gibi, mesela Ali Dürüst'ün açıklamaları. Adamı ne gördüm ne duydum :asd:.

Camiayı birleştirmek, kırgınları barıştırmak gibi çok daha önemli bir görevi vardı ve görünüşe göre başardı.

acaba aziz yıldıvım gündemi değiştirmek için ne yapar bugün?

Sadece emre çolak furkan özçal okan derici gibi gençler ondan bir şeyler öğrense bu bile çok büyük katkı sağlamış olur.

Güntekin yine beşiktaşına bağladı olayı, kıvarejma guti :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt