Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emreyi bende hiç sevmiyorum ya bence sorunu var onun kafadan yetenekli çocuk ama çok basit şeyleri yapamıyor kazma olcay bile sürekli ceza sahasına giriyor her maç 1 2 pozisyona giriyorken bu emre denen topçu hiç girmiyor ceza sahasına saçma sapan kendi etrafında dönsün ancak.

emre çolağıda kiralamaları lazımdı bir takıma cocuk kendi kendine çalım atan topçu diye tarihe geçicek :trollface:

beyler o değilde Sneıjder'in bende yarım sezon kredisi var..açıkcası çoğunluğunda böyle olması lazım...adam uzun süredir maça çıkmıyo..şimdiden bazı aksiliklere hazır olmak lazım..eleştirmemek lazım hemen...tabi umarım hiç kimsenin sabır göstermesine gerek kalmaz ve Sneıjder çıktığı ilk maçtan itibaren bizi coşturur...

Bu NTV spor'daki sunucu konuşamıyor bile, bukadar mı koyar adama bu transfer.

Bağış Erten: Bu kadar büyük transfer geldikten sonra kullanmak önemli. Kariyerinin önemli bir parçasını tr de geçirmeye inandıracak bir TD ile çalışacak. Real neden gönderdi gibi tartışmalar çok yapıldı. FT Sneijder için de bir şans. Son yılların en parlak transferi.

Sunucu: Sneijder kariyer ve yaş itibariyle en heyecanlı transfer ne düşünüyorsun?

Bağış Erten: Sneijderin minimumu bile bişeyler gösterecek bir oyuncudur. Hagi ve Alex burayı benimsediği için çok iyi devam ettiler hatta burada üzerine koydular. Kariyerinin önemli bir parçasının burası olduğuna inanması lazım.

Emreyi bende hiç sevmiyorum ya bence sorunu var onun kafadan yetenekli çocuk ama çok basit şeyleri yapamıyor kazma olcay bile sürekli ceza sahasına giriyor her maç 1 2 pozisyona giriyorken bu emre denen topçu hiç girmiyor ceza sahasına saçma sapan kendi etrafında dönsün ancak.

aynen katılıyorum kasımpaşa maçında kaç pozisyonumuzu yedi vurulmayacak yerden vuruyor vurulacak yerden vurmuyor ilginç yapıya sahip bazen iyi ama çoğunlukla kötü selçuk ve özellikle burak delirdi o maçta neyse sneijder geldi artık formayı zor görür

Emre Çolak'ın zerre beyni varsa,Sneijder'den ayrılmaz.

benim içime en çok kurt düşüren olay takımdaki futbolcular filan inşallah adama soğuk davranmazlar çünkü bizim Türk futbolcusunun yapısıdır bu :o

Hbaeri çıkıp nöbete başlandığından beri aynı şeyi düşünüyorum, Hagi farklıydı çünkü hagi ile beraber kuruldu o takım ama şimdi egosu yüksek adamlar var ve onların kat ve kat fazlasını kazanan biri geliyor ama tesellimde var TERİM.

beyler sizce bu saatden sonra baska transfer olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt