Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder forması bitek parçalı da mı var şu an.Yoksa ismi srorede mi yazıyorlar

150616_149774571843519_407741067_n.jpg

Bu uçak kesin inecek değil mi, teyit ettirdik mi :)

beyler store'a gidecem sneijder yazılı forma varmıdır acep şu anda :confused:

Hiç yakıştıramadım sana emrah.. Bu Botoks lafını kimin kullandığını biliyorsun değil mi ? Ayıp.. Sil şu resmi..

Transfer Nöbeti

hocamiz riera, amrabat, hamit, aydin, emre colak gibi oyuncularimiza guveniyor olmali. bunun baska bir aciklamasi olabilir mi?

acik oyuncusu aramiyoruz bildigim kadariyla. alacagimiz oyuncu ya stoper ya sol bek olacak gibi gozukuyor. belki de ikisi birden, ancak zaman daraldi. dusuk ihtimal.

Emre Çolak'a kanat oyuncusu olarak güvenmek en hafif terimiyle aşırı iyimserlik :) Ama diğerlerine katılıyorum, şu anda kanat oyuncusu anlamında atsan atılmaz, satsan satılmaz bir kadro derinliğimiz var. Hamit ve Ambrabat'ın çok riskli transferler olduğunu, 4-4-2 kanadına uymama ihtimallerinin yüksek olduğunu söylemiştim, ne yazıkki böyle oldu, en azından şimdilik. En azından artık sistem değişikliğine gideceğiz, umuyorum gerçek pozisyonlarında Hamit de Amrabat da çok başarılı olur, Emre Çolak da Sneijder'in yedeği olarak kendini geliştirir ve 2-3 sene sonra onu aratmaz hale gelir!

Bu arada, binlerce mesajı okumaktan mesaj yazmaya fırsatım olmadı Sneijder için. Muhteşem bir futbolcu kazandık, Allah'a bin şükür!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt