Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Frank de Boer yanlis hesap adresini vermis bizim :lol:

baris onur bencede iyi kaleci ona bisey demiyorum,ama bir iyi kaleci var birde buyuk kaleci,muslera benim gozumde buyuk kaleci oldugu icin herzaman muslera diyorum:b5:
şu yabancı sınırı kalksa hiç ugraşmayız şunlarla. dogru düzgün türk oyuncu çıkmıyor abi. o yüzden oluyor bunlar. tüpcü kendi döneminde serbest bırakılsın diyordu birde yabancı sınırını:o

belki biçoğunuz benim gibi düşünmez ama bnce muslera 18 e burak 12ye amrabat 6ya satılsa 15e inler ve alper 7buçuka onur 10a da sow gibi bi forvet alınmasını isterim ben

yabancı her oyuncu satılabilir benim gözümde ama yerli oyuncuları satarken iki defa düşünmek gerek. Aynı kalitede ya da o kaliteye yükselebilecek yerli bir oyuncun varsa öyle satmalısın ancak.

Anadolu kulüpleri bile bu yabanci kontenjanindan dolayi bir sürü sorun yasiyor, adamlarda oynatacak iyi yerli yokki tas catlasa her takimda 2-3 iyi adam var onlara göre. bizde bile selcuk-semih-burak disinda iyi bir yerli yok bence, hepsi düz ve siradan adamlar. en önemli koz burada fener, adamlar ne derse o oluyor, fenerinde adam gibi yerlisi sadece volkan-gökhan ve herseye ragmen topal var. caner-hasan ali bunlar anadolu'da bile fark yaratamaz.

O değilde Culıo'nun opsiyon hakkı Ocak başı bitti sanırım.O da elde kaldı :o Kiralık işe yaramayan bir sürü adamımız var.

Eğer PES'de kadroya alsaydım gelmezdi. Hep İnter ile oynadım sneijderle :(

...................Melo......................

Boateng........Selçuk.............Engin

..................Sneijder...................

ne kadarda güzel oldu lan bekler bindiriyo sağdan soldan:ayatollah:

belki biçoğunuz benim gibi düşünmez ama bnce muslera 18 e burak 12ye amrabat 6ya satılsa 15e inler ve alper 7buçuka onur 10a da sow gibi bi forvet alınmasını isterim ben

takimda zaten elle tutulur fazla bir adam yok muslera ile buraki nereye gönderiyorsun ?? amrabat'a 6 veren olursa ucak masrafi , ev-araba falan hepsi bizden ona göre. sow'u fenerden nasil almayi planliyorsun acaba, fm'de bile vermezler, alper potuk'u da fazla begenmiyorum, kontenjan sorunu olmasa en fazla 3 milyon eder.

Bizim seneye mutlaka büyük temizlik yapmamiz lazim özellikle yabancilarda.

Ujfalusi-Baros-Elmander-Melo bence kesin olarak gitmeli. Riera ve Amrabat'a teklif gelirse fazla üzerinde durmamak lazim, göndermeliler.

Muslera

Eboue

Sneijder

takimin bel kemigi olacak adamlar iste bunlar. Üst düzey oyuncular bunlar. Dany ise yillik ücreti fazla yüksek degil ve bizim ligde bir türlü alternatif olarak idare eder.

bu yüzden ilk 11'e rahat 3 yabanci alabiliriz, bunlarda sol bek ve 1x kanat, 1x forvet olabilir. forvetlerimiz topla becerikli olsa neyse de Umut-Burak-Yabanci klas adam böyle süper olur.

O değilde her sene kadroyu yeniliyoruzz. :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt