Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP'a bildirmisler ceza yememek icin![]()
Belhanda ismini duyan yoktu transfer döneminden önce. İyi topçu olabilir ama o kadar para etmez. Sneijder'le aynı maliyetli nerdeyseezikler işte ne beklersin.
beyler biraz 12numaraya gülelim mi?
benim orada accountum var ve orada en cok konusulan konuda küfür, feneri incitici seyler söyleyeyim mi, hem o arada sizde o konuya girip efsanevi capsler alirsiniz...
Ne dersiniz?

toulose adamı alıcaz. adam stoperde oynuyor...
bence iş görür...
bak agzini topla sana oyle bir cevap yazmak zorunda birakacaksinki beni her yerin cinlayacak,füzeleri monte ettirme kendine
benim orada accountum var ve orada en cok konusulan konuda küfür, feneri incitici seyler söyleyeyim mi, hem o arada sizde o konuya girip efsanevi capsler alirsiniz...
Ne dersiniz?
şimdiye kadar çoktan bildirmeleri lazımdı.ama artık sallamıyorum rakibi.bilhassa feneri.belhandanın aklı yoktur gelirse.
Ya bu almanlar ne pislikler be :SS: 2 gündür forumda savasiyorum resmen daslaklarla resmen.
Ne dersiniz?