Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Parayı uygun yerinden alıp vermiş mi aziz :asd:?

beyler biraz 12numaraya gülelim mi?

benim orada accountum var ve orada en cok konusulan konuda küfür, feneri incitici seyler söyleyeyim mi, hem o arada sizde o konuya girip efsanevi capsler alirsiniz...

Ne dersiniz?

hocam yönetime söv aykutu öv aykutun sucu yok de belhanda transferini sneijder transferinin ezikliğinde kalmamak için yapıyoruz de :asd:

f85c79e39a-1782.png
[/URL][/IMG]

güzel olurdu 7 yabancı malesef :)

Hoca efsane takımın taktiğini uygulayacaksa sanırım en çok Arif'i bulmakta zorlanacak. Elmander-Umut-Amrabat'tan biri olacak. Amrabat'ı daha serbest kullanabiliriz aslında.

BeLhanda ! hımmmmmm ! Çok da tınnnn kaynatasızlar

stoper mi sol bek mi derlerse her türlü sol bek derim. 2 side lazım ama en önemli yer sol bek.

Belhanda iyi oyuncu ama montpellierin başkanı bunların gazını alır :lol:

İyi oyuncu aldılar ama bizim en büyük transferimiz Aykut Kocaman.

Ya bu almanlar ne pislikler be :SS: 2 gündür forumda savasiyorum resmen daslaklarla resmen.

Adamlar cekemiyor yahu, umarim Schalke'yi eleriz de susarlar. Ö.Toprak transfer haberleri cikiyor, Leverkusen'liler orada ne yapacak diyor, GS kim diyor, S.Tasci haberi cikiyor, Stuttgartlilar yine öyle. Schalke bu ikisinden de biraz önde onlari elersek bunlar da susar ve transferler olabilir. Uyuz oluyorum adamlara. Bayern-Dortmund-Wolfsburg disinda bizim harcadigimiz paralari hicbir alman kulübü harcayamaz.

beyler biraz 12numaraya gülelim mi?

benim orada accountum var ve orada en cok konusulan konuda küfür, feneri incitici seyler söyleyeyim mi, hem o arada sizde o konuya girip efsanevi capsler alirsiniz...

Ne dersiniz?

Senin amacin ne butun gündür?

bu kuşlar kıskançlıktan fiyat arttırmışlardır...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt