Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çok iyi stoper kim arkadaş aklıma gelmiyor bi türlü ve yabancı ise dany kesilcektir dany gayette iyi oynuyordu anlamıyorum of sol bekte oynayabilsin bari gelen

esasında dany'den sol bek yapmak intihar olur mu :o

Bence olmaz. Dany'den sol bek olur gibime geliyo....

Nagatomo nasil renktaslar? adamlar bence gayet iyi..

Galiba Pique gelecek. Neden derseniz, aşşaağısı beni kesmez artık. Ha bir de Hummels'e hayır demem :D

Serdar Aziz ve Ömer Toprak ile ilgilendiğimizi ağızlarıyla söylediler işte. Demekki yerli stoper düşünülüyor. %90 Serdar Taşcı ile ilgileniyoruz şu an. Bence alabiliriz

----------Amrabat-----Burak-----------

---------------Sneijder-----------------

-------Selcuk------------Hamit---------

----------------Melo--------------------

Riera---Taşçı----------Kaya-------Eboue

--------------Muslera-------------------

Fatih Terim'in bu sisteme geçeceğini ve Amrabat'ı Burak'ın yanında serbest oynatacağını düşünüyorum. Sağ sol hangi kanatta boşluk yakalarsa deplase olur böylece daha verimli olur. Milli takımda da öyle oynuyor. Bir nevi Arif :b5:

Bu dizilisi bende görmek istiyorum kesinlikle. Dün düsünmüstüm bunu cok. Amrabat kosar, rahatsiz eder, tehlikeli de olur.

Belki aradigimiz ikili olur, belli olmaz. Denemek lazim

renktaş tebrik ederim bence en ideal kadro çift forvet arkası wesley zaten bu yıl kanatlarımız çok iyi değil orta sahamız ve defansımız bu dizilişte rahatlar umutta burak ta kanat akınlarında çok etkili değiller zaten umut burak ilerde top tutabilse bence hiç sorunumuz olmayacak geçen yıl elmander ve necati bunu iyi yaptı orta sahamız çok rahattı bu yıl düşük performansta olmalarının sebebi ilerde top tutamamız oldu

Terim,bir iki antremanla ali sami alkış'ı her türlü hazırlar.

----------Amrabat-----Burak-----------

---------------Sneijder-----------------

-------Selcuk------------Hamit---------

----------------Melo--------------------

Riera---Taşçı----------Kaya-------Eboue

--------------Muslera-------------------

Fatih Terim'in bu sisteme geçeceğini ve Amrabat'ı Burak'ın yanında serbest oynatacağını düşünüyorum. Sağ sol hangi kanatta boşluk yakalarsa deplase olur böylece daha verimli olur. Milli takımda da öyle oynuyor. Bir nevi Arif :b5:

Şöyle yorumları gördükçe seviniyorum.. Taktiksel çeşitliliği arttırabileceğimiz bir kadromuz var...

Bence de Amrabat'ı Burak'ın yanına koymalıyız 2.forvet olarak.. Amrabat güçlü fiziğiyle Burak'ın tutamadığı topları tutar... çok iyi olur..

Ynt: Transfer Nöbeti

S.a forum hayirli olsun sneijderimiz

Ya agalar bence hiç macera aramaya gerek yok,bize hücum yönü iyi bir kanat oyuncusu lazım,o zaman kestirmeden Erman Kılıç'ı alalım gitsin,zaten sene sonu sözleşmesi de bitiyormuş ucuza kapatırız bu işi, 2.Necati etkisi yapar :D

renktaşlar kadro kuruyorsunuz orda sneijder i görünce hala inanamıyorum:)

Bu dizilisi bende görmek istiyorum kesinlikle. Dün düsünmüstüm bunu cok. Amrabat kosar, rahatsiz eder, tehlikeli de olur.

Belki aradigimiz ikili olur, belli olmaz. Denemek lazim

Aynen renktaş. Cok meşgul eder defansı Burak da daha fazla alan bulur. Kanatlara indikce Selcuk,Hamit,Sneijder cok rahat gol vuruşu yapacak fırsat bulur. İnşallah düşünür Fatih hoca bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt