Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Cevap: Transfer Nöbeti
Toure mi la yoksa ?
Toure mi la yoksa ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi stoper kim arkadaş aklıma gelmiyor bi türlü ve yabancı ise dany kesilcektir dany gayette iyi oynuyordu anlamıyorum of sol bekte oynayabilsin bari gelen
esasında dany'den sol bek yapmak intihar olur mu![]()
bu kadar eziklik olabilir mi bir insanda ya. kim mi yazmış. tabi ki bir menemenfedaspor taraftarı
Emrah Bassan ve Alper Potuk dışında ligden yerli oyuncu almam. Alper listede yok bu arada.
bizim gündemizde olan vargas napolideki vargas olmasın
----------Amrabat-----Burak-----------
---------------Sneijder-----------------
-------Selcuk------------Hamit---------
----------------Melo--------------------
Riera---Taşçı----------Kaya-------Eboue
--------------Muslera-------------------
Fatih Terim'in bu sisteme geçeceğini ve Amrabat'ı Burak'ın yanında serbest oynatacağını düşünüyorum. Sağ sol hangi kanatta boşluk yakalarsa deplase olur böylece daha verimli olur. Milli takımda da öyle oynuyor. Bir nevi Arif :b5:
Galiba Pique gelecek. Neden derseniz, aşşaağısı beni kesmez artık. Ha bir de Hummels'e hayır demem![]()
----------Amrabat-----Burak-----------
---------------Sneijder-----------------
-------Selcuk------------Hamit---------
----------------Melo--------------------
Riera---Taşçı----------Kaya-------Eboue
--------------Muslera-------------------
Fatih Terim'in bu sisteme geçeceğini ve Amrabat'ı Burak'ın yanında serbest oynatacağını düşünüyorum. Sağ sol hangi kanatta boşluk yakalarsa deplase olur böylece daha verimli olur. Milli takımda da öyle oynuyor. Bir nevi Arif :b5:
Bu dizilisi bende görmek istiyorum kesinlikle. Dün düsünmüstüm bunu cok. Amrabat kosar, rahatsiz eder, tehlikeli de olur.
Belki aradigimiz ikili olur, belli olmaz. Denemek lazim
Bu dizilisi bende görmek istiyorum kesinlikle. Dün düsünmüstüm bunu cok. Amrabat kosar, rahatsiz eder, tehlikeli de olur.
Belki aradigimiz ikili olur, belli olmaz. Denemek lazim