Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoper İngiltere'den...

ya bu carlinhosun cok abartildigini dusunuyorum, hatta kac tane videosunu defalarca izledim pek bi numara goremedim,ileri cikislari iyi ama defansif acidan rieradan pek bi farki yok,belki ben yaniliyorumdur

hocanın düşündüğü sistemde ileri çıkışları iyi olan ve kısmende olsa dribling yeteneği olan bir bek istiyor nedeni basit 2000 yılındaki sistemi yeniden kurmak

şöyle gösterim

..........................muslera...................................

eboue..........semih.............yerli stoper......carlinhos

..........................melo.......................................

..........hamit..........................selçuk...................

.......................sneijder.....................................

..................umut.............burak.........................

eboue formuna kavuşup solada hızlı bir bek alındığı takdirde ft nin kafasındaki sistem oluşmuş oluyor 2000 ruhunun yanında 2000 sisteminide uygulayacak fatih terim bence şuan riera idare edebilir stoper en önemli eksik benim gözümde carlinhosada gelince adam bu saydığım özellikleri taşıyor ft alalım diyorsa bir bildiği vardır

ulusoy en çok güvendiğim adamdır twitterdaki..çok iyi bir stoper transferi diyosa serdar aziz fln değildir...muhtemelen yabancıdır..tahminlerinizi alayım :))

maç eksiği demek sneijder'in 90 dk'yı çıkarması imkansız demek gibi bişey sanırım ama adam antremanlı buda fizik olarak hazır oldugunu gösterir of schalke maçlarında 90dk oynayabilsinde yada kaç haftada 90dk oynar ki

İyi transfer de çok abartılıyor, o kadar da değil yani.

Valla şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, rakipler kimi alırsa alsın hatta biraz daha pekiştireyim kimi alırlarsa alsınlar bu ligin reyizi Fernandes'tir.

Bir zamanlar her gelen Alex'in altında eziliyordu, bundan sonra aynı durum Fernandes için geçerli. Gelen hiçbir oyuncu Fernandes'ten daha iyi olamaz.
beyler boşuna sevindik sneijder'e :( bakın menemenfedasporlular ne demiş :(

renktaş tebrik ederim bence en ideal kadro çift forvet arkası wesley zaten bu yıl kanatlarımız çok iyi değil orta sahamız ve defansımız bu dizilişte rahatlar umutta burak ta kanat akınlarında çok etkili değiller zaten umut burak ilerde top tutabilse bence hiç sorunumuz olmayacak geçen yıl elmander ve necati bunu iyi yaptı orta sahamız çok rahattı bu yıl düşük performansta olmalarının sebebi ilerde top tutamamız oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt