- 20 Mayıs 2011
- 23.549
- 10.478
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
Stoper İngiltere'den...
Stoper İngiltere'den...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artik, 20 milyon..
renktaşlar kadro kuruyorsunuz orda sneijder i görünce hala inanamıyorum![]()
ya bu carlinhosun cok abartildigini dusunuyorum, hatta kac tane videosunu defalarca izledim pek bi numara goremedim,ileri cikislari iyi ama defansif acidan rieradan pek bi farki yok,belki ben yaniliyorumdur
Stoper İngiltere'den...
Stoper İngiltere'den...
ulusoy en çok güvendiğim adamdır twitterdaki..çok iyi bir stoper transferi diyosa serdar aziz fln değildir...muhtemelen yabancıdır..tahminlerinizi alayım)
beyler boşuna sevindik sneijder'eİyi transfer de çok abartılıyor, o kadar da değil yani.
Valla şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, rakipler kimi alırsa alsın hatta biraz daha pekiştireyim kimi alırlarsa alsınlar bu ligin reyizi Fernandes'tir.
Bir zamanlar her gelen Alex'in altında eziliyordu, bundan sonra aynı durum Fernandes için geçerli. Gelen hiçbir oyuncu Fernandes'ten daha iyi olamaz.
Stoper İngiltere'den...
Nası yani nası ?
Toure oynuyabilir mi sampiyonlar liginde?
bizim gündemizde olan vargas napolideki vargas olmasın
sanrım veysel sarı gelecek...
Stoper İngiltere'den...
napolide vargas mı varmış?
ulusoy en çok güvendiğim adamdır twitterdaki..çok iyi bir stoper transferi diyosa serdar aziz fln değildir...muhtemelen yabancıdır..tahminlerinizi alayım)