Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Solbek istemiyorum bize stoper şart.
eger tek transfer yapacaksak sol bek alınmalı serdar abi. rierayı bekte harcamamak lazım. adamın defansif zaafları var. kasımpaşa maçında gördük. özellikle 2. golde. farfanı düşünemiyorum karşısında.

Oyuncularımın gideceği adres Türkiye olmaz Almanya ve İngiltere olur ancak demiş sözünde...

Buzağı aramanın anlamı yok bence gayet normal bir cümle herhangi bir aşağılama yok bence burada..

neyse asagilasa bile iplenmez o adamin laflari hafiften kacik zaten :-)

bu sene iki üc kere de Reira yi önde görmek istiyorum adam kendini bulmus su an, malesef geride Hakan Balta nin yerini oynamak zorunda, ve ondan daha iyi oynuyor...

eger tek transfer yapacaksak sol bek alınmalı serdar abi. rierayı bekte harcamamak lazım. adamın defansif zaafları var. kasımpaşa maçında gördük. özellikle 2. golde. farfanı düşünemiyorum karşısında.

Valla iyi diyorsunda Riera nın sol açıkta verimli olabileceğini düşünmüyorum. Sol bek oynayınca farkını belli etti. Aynı performansı açıkta vermez. Geçen sene sık sık gördük.

Kesinlikle geçen Honnover'le maçları vardı adam dağıttı resmen sol tarafı. Mesela şuan ismi geçenlerden M'Bengue'yi tercih edebilirim hepsine sırf Farfan'ı durdurabilme ihtimali olduğu için.

Amkspor ‏@Amkspor

Son Dakika...G.Saray aradığı stoperi Fransa'da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp Lille'in Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou için devrede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt