Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnsua gremioya transfer oldu haberleri dolanıyo bi kaç saattir. Bonservis bedeli olarakta 3milyon Euro deniliyor. Bence S.Lisbonda gayet iyi performans göstermişti 3milyon az gibi geldi.

cedcu teknik bi kasapmıs sanırım

ziya ile selim ağlıyorlar. Telegol ile ağlama duvarı.

Bir stoper gelse sağlam tamamdır. Sadece forvetsiz kalıyoruz, o da çat pat halledilir artık.

:trollface:

Abilerim ben chedjouyu iyi takip eden biri olarak sizi aydınlatabilirim . Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz .

Beyler ismini tam yazın Chedjou'dan sonra yeni bir isim çıktı sandım kim bu cedcu diye google'da arattım. Yazıktır günahtır.

Nerde ismi zor okunup yazılan adam var bize geliyor :o

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Röpörtajin videosu "Galatasaray is stap vooruit" - NOS Sport Hollanda disindakileri izleyemiyor galiba.

Taraftarin karsilamasina deginmis. Bir sürü taraftarin karsilayacagini biliyordum. Aslinda taraftarlari selamlayacaktik ama cok cilginca bir kalabalik oldugu icin arabadan yapmaya mecbur kaldik dedi. Bu Galatasarayin ne kadar büyük bir camia oldugunu gösteriyor dedi.

Peki neden Galatasarayi sectin sorusuna: Söyledigim gibi cok büyük bir kulüb ve aslinda fazla düsünme ihtiyaci hissetmedim. Sanki bu sürec cok uzun gecti gibi gösterildi. Transferin netlesmeye basladigi anda ben bu teklife cok olumlu baktim, güzel bir duyguya kapildim dedi.

Sampiyonluga oynuyorlar ve Sampiyonlar Liginde boy gösteriyorlar.

Soruyu soran ama bu takim Avrupa'nin ilk 5'inde yer alin bir takim degil dedi. Sneijder'de ben de artik Avrupa'nin ilk 5'i icinde degilim o 3 sene önce öyle dedi Sampiyonlar Liginide kazanmistik.

Ben bu transferi ileriye dogru bir adim olarak görüyorum. Sportif acidan olumlu bakiyorum yasimda 28 dedi. Burada futbol anlaminda cok sey bekliyorum zaten nasil karsilandigimi bunu cok iyi gösteriyor taraftarlarin böyle karsilamasi beni cok onore etti. Onlara cok iyi bir futbolcu aldiklarini göstermek istiyorum.

Dirk Kuyt ile Istanbul'un nasil oldugunu konustum.

Louis van Gaal'da (Hollanda TD) burada oynamam konusunda positif yaklastigini söyledi. Bu Galatasarayi sadece benim degil Van Gaal'in da büyük bir kulüb olarak gördügünü gösteriyor.

Son olarak Türkce ögrenecekmisin sorusuna: Ögrenecegimi söyledim nasil Ispanya'ya gidince Ispanyolca ve Italya'ya gidince Italyanca ögrendiysem buraya gelince de Türkce ögrenmeye calisacagim ama biraz daha zor olacak dedi.

İşte bu adamın buraya top oynamaya geldiğini, geldiği kulübe, ülkeye, mesleğine saygı gösterdiğinin kanıtıdır.

Sniejdr adamsın.

Adam Profesyonel.

Hotel de antreman yapmis Sneijder.

şeref reis üst düzey dediydi savunma için..yerli olarak üst düzey serdar taşçı,yabancı olarakta chedjoudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt