Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: Transfer Nöbeti
rahat bırakın la wesley i,yediler adamı ilk günden
rahat bırakın la wesley i,yediler adamı ilk günden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

özgür kardesim ben liverpoola koy takimi muamelesi yapmadimki zaten,ama liverpool ve GALATASARAY kiyaslanirken lak lak lak gülünüp alay edilecek bir durummu varki dedim ona itiraz ettim,biz adi sani duyulmamis isvec liginden dandik bi takimmiyizki alayci ifadelere uyuz oldumLiverpool tüm zamanlara bakıldığı zaman Barcelona'dan aşağı kalır bir takım değil hatta daha iyi bile denilebilir Avrupa'da muhtemelen daha fazla kupası vardır Barcelona'dan ... Real Madrid zaten Barcelona'dan çok çok üstün bu konuda 10-11 fazla şampiyonlukları var sanırım Barcelona'dan LA Liga'da ... Neyse sonuç olarak hani atıyorum İnter için böyle konuşsan tamam abi de son bikaç yıldır kötü diye Liverpool gibi bi efsaneyi silmek pek mantıklı değil ...
Beyler 5ten beri yokum gelişmeleri özetleyebilirmisiniz?
2dir su mesajlari görüyorum ve neye göre böyle bi fikir oluso kafanizda anlamakta güclük cekiyorum.Bi kere adam topu oyuna sokamiyo sol bek oynayabilen bi stoper demek zaten muthis bi adamdir ayaklarina hakim stoperdir ki tam aradigimiz adamdir ama biz stoper bakioruz hala!
ahaha sıkışınca ismimle dalga geçec bir zavallı daha bak işine
Anlaşılan Chedjou kafa toplarında sağlam, kasap, teknik bir oyuncu. Eğer böyleyse takımda birçok açık kapanır. İzlemek lazım birkaç maçını.

Anlaşılan Chedjou kafa toplarında sağlam, kasap, teknik bir oyuncu. Eğer böyleyse takımda birçok açık kapanır. İzlemek lazım birkaç maçını.
adam geçen evlenme teklif etti ya şerefe hala gülüyorum lan![]()
ne dalga gececem kamilsin orda profilinde yaziyo benmi uyduruyorum kamil.zavalli mevzusuna girersem pek cok yerinden cinlama sesleri gelir uzatma mevzuyu bak isineahaha sıkışınca ismimle dalga geçec bir zavallı daha bak işine
aziz nbr