Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Engin: "Sneijder 22-23 yaşında olsa Aziz Yıldırım alırdı, 28 yaşında olduğu için o maliyete girmek istemedi. Alamadı değil, almadı."

:lol:

Sneijderin cok türk arakdasi var..kücüklügünde, türk gurbetci cocuklar ile büyümüs... Ali Güvene göre "bi nevi türküm" demis..

egosu olmiyan, trip yapman bi Oyuncu.. com samimi buldum gercekden :)

Modlar ceza verirlerken Kamilleri karıştırmassa sevinirim. KArambole gitmeyelim :D

sinana dikiz

aziz başkanımız bakmış sneijder 22 23 yaşında olmadığı için bzim verdiğimiz parayı vermemiş

j6jjt.jpg

Alıntıdır.

burak futbolcu değilmiş:asd:

karpuzcumu attı o kadar golü:asd::asd:

Sinan Engin: "Sneijder 22-23 yaşında olsa Aziz Yıldırım alırdı, 28 yaşında olduğu için o maliyete girmek istemedi. Alamadı değil, almadı."

:lol:

Yok ya böyle dememiştir, şaka yapıyorsun dimi? :)

Beyler rica ediyorum,Gökmen,Sergen,Serhat Ulueren,Çakal,Ayı Sinan'ın söylediklerini buraya taşımayın.

bu lil'deki kedjuu nasıl beyler? hiç izlemedim ben.

Forum coktumu yoksa bende mi sorun var ?

Kardeş, ben şu an Lütfi Arıboğan kafa toplarında iyi kötü diye tartışmam, neden? Çünkü adam futbolcu değil.

Kur düz mantığı, Burak'ı da tartışmam, çünkü futbolcu değil.

340.jpg

ironi yapıyosan eyvallah yok essah diyosan allah taş yapar kardeş az vicdanlı olun eksik yönleri vardır elbette ama futbolcu değil deyip küçümsencek adam değil burak

Transfer Nöbeti

Kafa golü atamıyo diyodunuz en son , yeni moda organize hücum yapmamızı engellemesi mi ?

Elimizde 2 sezonda 50 gol atmış şu an ŞL'de gol kralı ve en önemlisi yerli bi forvet var beğenmemek nedir ya , yanına Elmander yerine yaratıcı bir adam alınsın gör bak neler olur

Aynen, önüne kaç top atılıyor Burak'ın? Sneijder'in gelişyle bence hem Hamit, Amrabat ve Burak'ın performansı yükselecek

Melo

Hamit Selçuk

Sneijder

Burak Amrabat(Umut)

Şeklinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt