Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu beyaz tv deki programı Sinan dangalağı gitmedikçe asla izlemem. Sizede tavsiyem izleyip sinirlerinizi germeyin Tv'ye birşey fırlatma derecesine kadar geldim. Herif geçen hafta yaptığı yalan haberden dolayı özür dilemesi gerekirken yönetime bilgileri yanlış veriyor diye eleştiri yapıyordu dün gece. Şimdi de sizin yazdıklarınızı okuyorum çıldırdım. Allahından bulsun şerefsiz yağ çekmekte başka bir boyuta geçti.

Yahu bu şeref yoksunu medya sapıttı.Mehmet Demirkolu bile iyi sanardım son zamanlarda o bile saçmaladı önce herşey unutulur hatıralar kalır size her mayıs bizi hatırlatır kareografisine aptalca demeye getirdi şimdi Sneijdere Seluku 2 katı para alacak Selçukun 2 katı ne yapabilir aranan adam Sneijder miydi Sneijder Fener Belhanda cimboma yakışırdı gibi saçmalıyor bir tane öven yok ulan kimi aldığımızın farkında değil mi bunlar fener alsa Başbakanın huzuruna bile çıkartırlardı allahın belaları.

Sneijder ı aldık ya artık kaleyi karşıdan gören yerlerden frikik beklemeyin hakemlerden.

ne gülmüstüm, o uykucu sikeci sekipi uyandirip azarlanmasini

Hahahah evet renktaş. Padişah mısın sen kardeşim diyordu psycho Ahmet :D

En çok karını üzülüyorum falan :D herif madara etmişti resmen şikeci şekip'i :lol:

Bu ismini henüz telafuz edemediğim kişinin MELO ile husümeti olmamıssa geçmişte..

Bu transfer olmaz arkadaş..

{Örneğin;Riera-Melo,Melo-Sneijder}

:asd:

Transfer Nöbeti

BBKtQufCEAAYx-3.jpg:large

Bilmiyorum ama ilk gunden bu kadar abarti ne gerek var.. Cidden hic hosuma gitmiyor bu durum.. Ondan sonra katar kulubumuyuz vs.. İnanin bana Fatih hoca bu isten oda rahatsiz.. Lutfi kendi reklamini yapiyor o kadar..

Ali Güvenin Inter Baskani Moratti ile bi baglanti, bi arkadasligi varmi?

Sinana yav heeee hee gardaş he gurban deyip geçin

adam sneijderi de yamanakıncıya kaç gün önce söylemişti.duyumcu değilim bildiğimi söylüyorum diyor.sol tarafı ima etmiş bakalım bugün yarın bir sol bek çıkacak mı piyasaya.

Skadeglädjer ‏@10arti3 bosverin belhanda'yi kendi solunuza bakin kim geliyor kim gidiyor bugun, yarin bir sey olmaz demeyin=)

Ya bu arada afrika uluslar kupası ne alemde?

Merakım amrabattan ve eboue den dolayı

elenselerde çabuk gelseler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt