Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilmiyorum ama ilk gunden bu kadar abarti ne gerek var.. Cidden hic hosuma gitmiyor bu durum.. Ondan sonra katar kulubumuyuz vs.. İnanin bana Fatih hoca bu isten oda rahatsiz.. Lutfi kendi reklamini yapiyor o kadar..

Lütfi Arıboğan'ın eşinin doğum günüymüş.

Sneider'in şu fotoğrafları mutsuz,isteksiz geliyor iddaalarını da yıktı.Doğrusu içim rahatlamadı değil. :)

Ne mutsuzu ne isteksizi adam tam tersi o kadar heyecanlı ve mutlu görünüyoki tüm video / resim / röportajlarda bu nedenle o kadar rahatımki anlatamam adam kesinlikle futbol oynamaya geldi buraya çok çok rahatım bu konuda :yenieek:

Vauvvv benzetmeye bak cok etkilendim.

Şampiyonlar ligi grup maclarının en iyi oyuncusu seçilen adam futbolcu değilmiş arkadaşlar . Burak'ın attığı goller saçma mermisi gibi maşallah herkese gidiyo anlaşılan

Kardeş, ben şu an Lütfi Arıboğan kafa toplarında iyi kötü diye tartışmam, neden? Çünkü adam futbolcu değil.

Kur düz mantığı, Burak'ı da tartışmam, çünkü futbolcu değil.

340.jpg

Bu ismini henüz telafuz edemediğim kişinin MELO ile husümeti olmamıssa geçmişte..

Bu transfer olmaz arkadaş..

{Örneğin;Riera-Melo,Melo-Sneijder}

:asd:

[video=youtube;T7Ii_1Lr3M4]https://www.youtube.com/watch?v=T7Ii_1Lr3M4[/video]

:asd:

ya düzgün bi program yok mu bildiginiz keyfini cikarmak icin tv izliom valla abuk sabuk konusuyo bu adamlar

Burak'ı hiç izlemediysen bu yorumunu makul görüyorum.

Burak'ı mı izlemediysem :D Zamanında Arda düşmanları vardı şimdi Burak'a sallamaya başladılar. Bi tane yerli isim söylesene bana Burak'tan daha iyi golcü? Burak "belli" bir forvet tiplemesinde oynayan ama o tipleme Avrupa'nın en iyi forvetlerinden bir tanesi. Zaten bunu da artık kanıtladı.

Bilmiyorum ama ilk gunden bu kadar abarti ne gerek var.. Cidden hic hosuma gitmiyor bu durum.. Ondan sonra katar kulubumuyuz vs.. İnanin bana Fatih hoca bu isten oda rahatsiz.. Lutfi kendi reklamini yapiyor o kadar..

Ne alakası var kardeşim adamın ilk günü bırakta eglensin hayret bisi ya...

Aynen ya Lütfye bende kıl oldum iyi hoşta bu adamın yarın idmanı var bu kadar tantaya ne gerek var.

Vauvvv benzetmeye bak cok etkilendim.

Şampiyonlar ligi grup maclarının en iyi oyuncusu seçilen adam futbolcu değilmiş arkadaşlar . Burak'ın attığı goller saçma mermisi gibi maşallah herkese gidiyo anlaşılan

Sakin ol, sinirlenmeye gerek yok. Güzel güzel konuşuyoruz.

Yahu bu şeref yoksunu medya sapıttı.Mehmet Demirkolu bile iyi sanardım son zamanlarda o bile saçmaladı önce herşey unutulur hatıralar kalır size her mayıs bizi hatırlatır kareografisine aptalca demeye getirdi şimdi Sneijdere Seluku 2 katı para alacak Selçukun 2 katı ne yapabilir aranan adam Sneijder miydi Sneijder Fener Belhanda cimboma yakışırdı gibi saçmalıyor bir tane öven yok ulan kimi aldığımızın farkında değil mi bunlar fener alsa Başbakanın huzuruna bile çıkartırlardı allahın belaları.

Mehmet Demirkol da bozuldu son zamanlarda...Aga illa bi yorumcuyu dinleyecekseniz Uğur Meleke'yi dinleyin, üzerine yok o adamın

Melo gitmeden Amrabata da bir ayar çekse güzel olur aslında

helal bilgim reyiz.

gs ali turan'la konusurken oyuncuyu ayartiyodu, ee fenebrhace kuluple anlasmadan niye futbolcuyla gorusuyo?

Beyler gün bizim günümüz calsın sazlar oynasın kızlarda nedir transferde son durum hem sol bek hem stopermi alıyomusuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt