Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilmiyorum ama ilk gunden bu kadar abarti ne gerek var.. Cidden hic hosuma gitmiyor bu durum.. Ondan sonra katar kulubumuyuz vs.. İnanin bana Fatih hoca bu isten oda rahatsiz.. Lutfi kendi reklamini yapiyor o kadar..

Abartı falan değil renktaş. Adamlara sıcaklığımızı, misafirperverliğimizi gösteriyoruz fena mı? İlk defa evine gelen misafirine sofra falan hazırlarsın yaa. O misal :b5:

Selçuk benim gözümde en has oyuncudur.

Bu sene gelenler şampiyon olan takıma geldi.

Selçuk 8. olmuş takıma,şikeli şampiyon Fenerden teklif almasına rağmen geldi :tiphat:

fener de sneijdere daha fazla para teklif etmis diyorlar...ayrica selcuk sikeci takima niye gitsin ki

Şu beyaz tv deki programı Sinan dangalağı gitmedikçe asla izlemem. Sizede tavsiyem izleyip sinirlerinizi germeyin Tv'ye birşey fırlatma derecesine kadar geldim. Herif geçen hafta yaptığı yalan haberden dolayı özür dilemesi gerekirken yönetime bilgileri yanlış veriyor diye eleştiri yapıyordu dün gece. Şimdi de sizin yazdıklarınızı okuyorum çıldırdım. Allahından bulsun şerefsiz yağ çekmekte başka bir boyuta geçti.

Hocam yöneticiler de bağlanıyor o karaktersizlerin programlarına aslında yöneticiler hiç bağlanmasalar gerçekten sadece gs tv de program yapsalar o zaman süper olacak ama yok yani inatla her gün bir kanaldalar.

medyadaki fener yalakasi yavsaklara ne bakiyosunuz,hagi geldiginde demediklerini birakmadilar,f.terim ilk geldiginde adama kro deyip etmedikleri hakaret kalmamisti,turkiyenin futbol krali h.süküre etmedikleri hakaret kalmamisti hepsini ne serefsiz olduklarini biliyoruz takmayin kafaniza

Transfer Nöbeti

Lütfi Arıboğan'ın eşinin doğum günüymüş.

Eyvallah, ozaman tum takimi cikarsaydi.. Benim gucume gidiyor, futbolcu ne dusunuyordur allah bilir.. Allah sonumuzu hayreylesin.. Umarim Sneijder 4 elle sarilir, takimimizi kabullenir.. Bazi seyler beni urkutmuyor degil..

Biz chedjou ya o kadar para vermeyiz abi , ayrıca ntvsporda söyledi clde oynayabilir gelirse ama biz almayız

sneijder sabah idmanına katılır mı yarın :confused:

Ünal Aysal UEFA yetkilileriyle kahve içmiş ve Chedjou'nun CL'de oynayabilmesi konusunda anlaşmışlar.

Sneijderin her gol atisinda Sinani anacam.. ins sneijder dinliyodur da annemin demesi gibi dost var düsman var iste gör diip hirslanip calisir :D

Ntvspor o Fransa'da ki elemanın ŞL de oynayabileceğini söyledi.Kural bu sene değişmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt