Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanman Burak'ın yanına değil de gelecek vaadeden forvet alırlar. Asıl sorun kanatlar.

kanat forvet :)

gelecek sene için 4 transfer yeterli

sol bek--- rieraa out

g.inler-capoue vs----- melo out

kerim frei----amrabat satılsın bi zahmet

kanat fovet--- eğer m.suarez düzelirse sezon sonuna kadar bakmak gerekli... robenn :) elmander outt

kanat forvet :)

gelecek sene için 4 transfer yeterli

sol bek--- rieraa out

g.inler-capoue vs----- melo out

kerim frei----amrabat satılsın bi zahmet

kanat fovet--- eğer m.suarez düzelirse sezon sonuna kadar bakmak gerekli... robenn :) elmander outt

:sad007::sad007:

Sneijder transferi dolaysııyla antu cep forumundan birçok yorum okudum... Artık şuna eminim insanların %70-80'i karakterine göre takım seçiyor..Onların yaptığı adice yorumları okudukça Cimbomlu olduğuma bir kez daha şükrettim.. Biz de daha bir kişinin inşallah Alex'in ayağı kırılır ,Sow'un beli çıkar vs.vs. görmedim.. BU şanlı takımın taraftarı olmak gerçekten büyük bir lütuf.. İyi ki Galatasaraylıyım iyi ki Antuya değil de Gscimboma yazıyorum...

Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder, 22 Ocak 2013 Salı günü Liv Hospital Ulus'ta sağlık kontrolünden geçecektir.

Sağlık kontrollerinin ardından Wesley Sneijder ve Liv Hospital doktorları, saat 11.00'de yıldız oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapacaktır.

M'Vila 12 milyon euroya Rubin Kazan'a transfer olmuş.

Yıllık 4,5 milyon euro alacak.

Yann M'Vila Kazan a gitmis heralde

Sneijder transferi dolaysııyla antu cep forumundan birçok yorum okudum... Artık şuna eminim insanların %70-80'i karakterine göre takım seçiyor..Onların yaptığı adice yorumları okudukça Cimbomlu olduğuma bir kez daha şükrettim.. Biz de daha bir kişinin inşallah Alex'in ayağı kırılır ,Sow'un beli çıkar vs.vs. görmedim.. BU şanlı takımın taraftarı olmak gerçekten büyük bir lütuf.. İyi ki Galatasaraylıyım iyi ki Antuya değil de Gscimboma yazıyorum...

abi bi söz var tam bunlara uygun imam osurursa cemaat sıçar diye tam bunlara uygun işte başlarında aziz yıldırım gibi bi denyo olduğu sürece bunlardan adam olmaz :trollface:

Günaydın.... Beyler GSTV bende açılmıyor nette... Sizde de aynı problem var mı?

O değilde millet çoşmuş transferlerden sonra. Bana elano kewel keita jo dos santos zamanlarındaki havayı hatırlattı. O zaman da millet çoşmuştu. O yüzden öyle beklentileriniz biranda fırlamasın. Belli bir seviyeye gelmek için sağlam adımlarla yavaş yavaş çıkmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt