Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bence Sneijder sağlık kontrolü 11 de bitiyosa 12 deki antremana gider. Adam otelin fitness salonunda çalışmış.

Cevap: Transfer Nöbeti

25 yalnız bizim Yiğit'ten çok daha iyi bir oyuncu.:)

Bizim topçuları en büyük özelliği 1 yılda 2 şer yıl yaşlanıyor gibi oynuyorlar:mad: 25 ideal bir yaş aslında, robben sağda oynayacak sezon sonu; ahmet solda iyi bir alternatif olabilir:yenieek:

Manisa'dan beri izliyorum bu adamı kesinlikle denemeliyiz.. En beğendiğim yönü gol vuruşlarında bir Türk'e inanılmaz soğukkanlı oluşu..Genel olarak oyun zekası çok yüksek..Normalin üzerinde hızlı bir oyuncu. Sercan,Yiğit kadar hızlı değildir muhtemelen ama dribblingi çok iyi..Ve nerede depar atacağını iyi biliyor..Enerjisini verimli kullanıyor..Fatih Hoca defansif yönünü de güçlendirecektir..Zaten azimli,hırslı gelişmeye açık bir oyuncu... Şu an Anadolu takımlarından (Trabzon dahil) 3 oyuncu al deseler biri kesinlikle Ahmet İlhan'dır.. Not AHmet İlhan veya menajeri değilm..:D

Bence Sneijder sağlık kontrolü 11 de bitiyosa 12 deki antremana gider. Adam otelin fitness salonunda çalışmış.

arkadaş yıldız dediğimiz snejdere bak, nerdeyse aynı bonservis alınması düşünülen melo ya bak..

aradaki fark bu işte. yıldız böyle olunuyor..

hiç unutmam bi ara antalya ya arkadaşın yanına gitmiştim çocukken, bülent korkmazı görmüştük saat 8 gibi. sezon bitmesine rağmen. site içindeki koşu parkurunda öyle bir çalışıyorduki. adamın baldırları benim vucut kadar gibi bişeydi...:D

Bizim topçuları en büyük özelliği 1 yılda 2 şer yıl yaşlanıyor gibi oynuyorlar:mad: 25 ideal bir yaş aslında, robben sağda oynayacak sezon sonu; ahmet solda iyi bir alternatif olabilir:yenieek:

Robben'i mi alacaz. Alak hepsini alalım.:asd:

Guardiola bırakır mı ya Robben'i hiç sanmam.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt