Emrah Kaynar
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
teminat ver tl ni ben yüklerim
Nani nin gelmesi, benim bi telefon acmama bakar
teminat ver tl ni ben yüklerim
Nani nin gelmesi, benim bi telefon acmama bakar
Lig tv ye göre Beşiktaş ilk yarı bizde ikinci yarı fenev stadında oynayacak mış . Derbileri de olimpiyatta .(
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Adamalr 6 yabancı fazla diyordu AB statüsü çok saçma değil mi ?
çok saçma bir kere biz ab üyesimiyz ab statüsü ne oluyor hadi geçtik diyelim bizde yabancı oyuncu kalmıyor bu sefer kadro selçuk dışında tamamen yabancı olur![]()
emrah nerdesin uyudunmu![]()
çok saçma bir kere biz ab üyesimiyz ab statüsü ne oluyor hadi geçtik diyelim bizde yabancı oyuncu kalmıyor bu sefer kadro selçuk dışında tamamen yabancı olur![]()
la bu saatte kopekllemi ugrasilir birak uyusunyok abi benim yavru ile uğraşıyorum :lol:

yok abi benim yavru ile uğraşıyorum :lol:
ustad bu sekilde de sampıyonlar lıgınde bariz güç farklılıkları olusuyor.Zaten ulkende futbolcu yetısmıyor.Alt yapı denen bırsey yok.maca cıkıyosun adamın ulkesınden 2-3 futbolcusu var dıgerlerı hep dıger ulkelerdekı kalıtelı oyuncular.Sen de bı yere kadar gıdıyo vatan mıllet sakarya .
yok abi benim yavru ile uğraşıyorum :lol:

Arda nasıl İspanya'da yerli statüsünde oynuyorsa, İspanyollar da Türkiye'de yerli statüsünde oynayacak, oynamalı. Bunda anlaşılmayacak bir durum yok, Sedat Doğan anlattı devletler arasındaki antlaşmayı. TFF kabul etmezse isteğimizi, Nihat'ın açtığı dava gibi dava açacak bizim oyuncularımız da. Nihat nasıl kazandıysa bizimkiler de o şekilde kazanacak.
la bu saatte kopekllemi ugrasilir birak uyusun![]()
peki ne kadar sürede sonuçlanıcak veya sonuçlanır böyle bir dava açsak ?
hahahyanlış anlatmış abi. Köpek emrahla uğraşıyor. Uyumaz o köpek![]()