Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

peki ne kadar sürede sonuçlanıcak veya sonuçlanır böyle bir dava açsak ?

Net bir bilgim ya da bilgili birilerinden duyduğum bir şey yok ama dava açılırsa bu sezon başlamadan davanın sonuçlanacağını düşünmüyorum.

Bence TFF bizim isteğimizi bir kaç hafta içinde kabul edecek. Dava açılırsa kaybedeceklerini biliyorlar, 6+0+4 saçmalığından geri adım da atmak istemiyorlar, bir şekilde kabul edecekler bu teklifimizi.

[GG]
haters_gonna_hate_ponies_fixed-37236.gif
[/GG]

[GG][/GG]

Net bir bilgim ya da bilgili birilerinden duyduğum bir şey yok ama dava açılırsa bu sezon başlamadan davanın sonuçlanacağını düşünmüyorum.

Bence TFF bizim isteğimizi bir kaç hafta içinde kabul edecek. Dava açılırsa kaybedeceklerini biliyorlar, 6+0+4 saçmalığından geri adım da atmak istemiyorlar, bir şekilde kabul edecekler bu teklifimizi.

Ben tahmini Demirören ve Aysal arasında ki konuşma " gel bizi dava etme AB konusunda ısrar etme 6+2+2 de anlaşalım " dediğini ve anlaştıklarını düşünüyorum..

Beyler antuda ertelemeli 2 yıl ceza gelecek muhabbeti geçıyor.Oyle olursa bu ezikler kupaya gidecekler mi? Prosedür nedir?

Arda nasıl İspanya'da yerli statüsünde oynuyorsa, İspanyollar da Türkiye'de yerli statüsünde oynayacak, oynamalı. Bunda anlaşılmayacak bir durum yok, Sedat Doğan anlattı devletler arasındaki antlaşmayı. TFF kabul etmezse isteğimizi, Nihat'ın açtığı dava gibi dava açacak bizim oyuncularımız da. Nihat nasıl kazandıysa bizimkiler de o şekilde kazanacak.

haklısında.ADamların federasyonunda ab statusundeki oyuncu yabancı olarak sayılmaz maddesi oldugu ıcın yararlandı nihat.Bizdekı tek farklılık bızım federasyonda bu maddenın olmayışıymış.Türkiye ab bırlıgıne uye olmadıgı ıcın nıhat aıhm ye gıderek, Türkiye ab muzakerelerıni göstererek yararlanmış.Yanı anlayacagın tek fark bızım federasyonda bu madde yokmus.Birisi madde oldugu ıcın aıhm gıdıyor,biz ise madde olmadan sadece anlasmayı one suruyoruz.Öyle konusuyorlardı gecen radyoda

Beyler antuda ertelemeli 2 yıl ceza gelecek muhabbeti geçıyor.Oyle olursa bu ezikler kupaya gidecekler mi? Prosedür nedir?

uefa kararını kımse onceden tahmın edemez.Eden herkes sallıyodur.Dısıplın kuralında tanıdıkları mı varmıs da ertelemelı ceza alabılırlermıs.Suan cezadan azızenın bıle haberı yoktur.Ayrıca uefa tamamen mahkeme dosyasının kopyası ıle savunmalarını ıstemıs.O yuzden ertelemelı ceza almaları ımkansız bı kac gun daha boyle avunsunlar

Ben tahmini Demirören ve Aysal arasında ki konuşma " gel bizi dava etme AB konusunda ısrar etme 6+2+2 de anlaşalım " dediğini ve anlaştıklarını düşünüyorum..

İhtimal dahilinde elbette ama ben pek zannetmiyorum. Bizimkiler ciddi ciddi bu AB statüsü üzerinde çalışma yapmış ve bu konuyla ilgili gündem yaratıyorlar. 6+2+2'nin iyi bir çözüm olduğunu da düşünmüyorum şahsen. Mesela biz yine doğru düzgün bir kadro yapamıyoruz, hedeflerimize yönelik transfer yapamıyoruz. Bence bu noktada geçici çözümler yerine radikal bir değişiklik yapıp Türk futbolunun ve Galatasaray'ın önünü açmak istiyor bizimkiler. Sedat Doğan'ın yaptığı çalışmalardan ve yöneticilerimizin açıklamalarından bunu anlıyorum ben.

Direk dava açıla tez TFF nin boynu vurula ..

Hocam söylenen benzerlik teşkil ettiği için 2-3 maksimum 4 hafta yani 1 ay taş çatlasa ancak , olayın iç yüzü böyle mi tam bilmiyoruz bir yetkili bu konuyla ilgili tam bir açıklama yapmalı.

Aynen bence de bunu parola edinmeliyiz. :yenieek:

sikecilerin burdan cezasiz kurtulacagini sananlar ya cok agir totem icindeler yada olaylari hic analiz edememislerdir

Zapata

Ali Turan

Bouzid

Almaguer

Abdullah Ercan

Mustafa Sarp

Barusso

Carrusca

Yiğit Gökoğlan

Serdar Özkan

Cristian

Yabancı sınırlamasına uygun 4x4,muazzam bir kadro,çok canlar yakabilir :ayatollah:

çok sıkıldım.okay yokuşlu ve kerimi alsınlar artık.

inamoto hangi kadroda oynamıstı marek heinz le yanyana mi yanlismi hatirliorum...O japonda iyiydi ama yollandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt