Mehmet Oguz
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2010
- 2.580
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Arkadas Muslera satip kalecisiz oynatirmis
Arkadas Muslera satip kalecisiz oynatirmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ama kız çok güzel la nasıl yazacam bilmiyoum şimdi tanışmıyoruz da ne desek yaw ... tersleyecek diye korkuyorum 

o değilde beğendiğim kız facden kabul etti lan beniama kız çok güzel la nasıl yazacam bilmiyoum şimdi tanışmıyoruz da ne desek yaw ... tersleyecek diye korkuyorum
![]()
o değilde beğendiğim kız facden kabul etti lan beniama kız çok güzel la nasıl yazacam bilmiyoum şimdi tanışmıyoruz da ne desek yaw ... tersleyecek diye korkuyorum
![]()
Hocam tersleyecek olan kız niye arkadaşlığı kabul etsin, yaz gitsin korkma![]()
abi ilk önce bir gerçekte görüşüp tanışaydın keşke

![]()
hani direk selam naber diye giriş yapma. Kızın profiline gir beğeni alanlarına falan bak. Bi konu bul mutlaka ama. Şundan şundan ekledim, merak ettim falan fistan bişeyler uydur
Hocam tersleyecek olan kız niye arkadaşlığı kabul etsin, yaz gitsin korkma![]()
Bi konu bul o konudan aç muhabbeti, zaten muhabbet ettikçe açılırsınızhani direk selam naber diye giriş yapma. Kızın profiline gir beğeni alanlarına falan bak. Bi konu bul mutlaka ama. Şundan şundan ekledim, merak ettim falan fistan bişeyler uydur
![]()

![]()
kardeşim ilk önce tanışmak gibi bi imkan olamazdı zatenkız beni bir kere ya görmüş yada görmemişdir... bora renkdaşım yazalım mı yani
![]()
renkdaşım tecrübeliyiz sanırım![]()
selamla falan gir muhabbet et azcık sonra film önerir misin de,önerincede "hayatımdan 2 saat çalmazsın umarım,çalarsanda sinemada telafi edersin de"
onaylandı işe yarıyor çok ekmeğini yedim :cool:

beni terslemeden once yargitayin kararini bekle acele etme de :lol:o değilde beğendiğim kız facden kabul etti lan beniama kız çok güzel la nasıl yazacam bilmiyoum şimdi tanışmıyoruz da ne desek yaw ... tersleyecek diye korkuyorum
![]()
selamla falan gir muhabbet et azcık sonra film önerir misin de,önerincede "hayatımdan 2 saat çalmazsın umarım,çalarsanda sinemada telafi edersin de"
onaylandı işe yarıyor çok ekmeğini yedim :cool:

ovvv kız uyuyor olm şimdi anaokulu öğretmeniyarın harekete geçiyorum la olm bak terslerse gelir bulurum sizi beraber gideriz sinemaya
![]()

hahah kız ne biliyim gülüp ediyorsa o elektriği alıyorsan yap bunu,bu bir buluşma taktiğidir genellikle derler zaten "resmen bulusmak istedin vs." ama ciddi ise kısa cevaplarla geçiştiriyorsa yapmadan 2 kere düşün![]()