Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değilde beğendiğim kız facden kabul etti lan beni :asd::asd::asd: ama kız çok güzel la nasıl yazacam bilmiyoum şimdi tanışmıyoruz da ne desek yaw ... tersleyecek diye korkuyorum :asd::asd::asd:

Eskiden Antu'da 12 kişilik kadro kuruyolar diye dalga geçerdik. İnsan sayısı arttıkça kalite düşüyor. Hüloooğ:rolleyes:

o değilde beğendiğim kız facden kabul etti lan beni :asd::asd::asd: ama kız çok güzel la nasıl yazacam bilmiyoum şimdi tanışmıyoruz da ne desek yaw ... tersleyecek diye korkuyorum :asd::asd::asd:

Hocam tersleyecek olan kız niye arkadaşlığı kabul etsin, yaz gitsin korkma :)

Bi konu bul o konudan aç muhabbeti, zaten muhabbet ettikçe açılırsınız :asd: hani direk selam naber diye giriş yapma. Kızın profiline gir beğeni alanlarına falan bak. Bi konu bul mutlaka ama. Şundan şundan ekledim, merak ettim falan fistan bişeyler uydur:asd:

Hocam tersleyecek olan kız niye arkadaşlığı kabul etsin, yaz gitsin korkma :)

Bi konu bul o konudan aç muhabbeti, zaten muhabbet ettikçe açılırsınız :asd: hani direk selam naber diye giriş yapma. Kızın profiline gir beğeni alanlarına falan bak. Bi konu bul mutlaka ama. Şundan şundan ekledim, merak ettim falan fistan bişeyler uydur:asd:

renkdaşım tecrübeliyiz sanırım :asd:

selamla falan gir muhabbet et azcık sonra film önerir misin de,önerincede "hayatımdan 2 saat çalmazsın umarım,çalarsanda sinemada telafi edersin de"

onaylandı işe yarıyor çok ekmeğini yedim :cool:

kardeşim ilk önce tanışmak gibi bi imkan olamazdı zaten :D kız beni bir kere ya görmüş yada görmemişdir... bora renkdaşım yazalım mı yani :asd::asd:

Yaz tabi renktaş hiç durma yani :D Böyle beklemekle olmaz, harekete geçmek şart :)

selamla falan gir muhabbet et azcık sonra film önerir misin de,önerincede "hayatımdan 2 saat çalmazsın umarım,çalarsanda sinemada telafi edersin de"

evet bak bu güzel taktikmiş:asd::asd:

şöyle tipleri sevmiyolar. Hani erkek ekleyip slm çok gzlsn yazıyo ya bazı hıyarlar. Sakın öyle yapma. Arkadaşın taktik iyiymiş bak hemen dene:trollface:

İşin gerçeği bu transfer sezonunda biraz sınıfta kaldık.

Chedju dışında ciddi transfer yok.

Geçen seneden daha iyi bir noktaya çıkabilmemiz için Sol bek, ön libero ve santrafora 3 tane kaliteli futbolcu alınmalı.

ne Umut Bulut ne de Melo transferi sonuçlandı. kaldı ki extra takviyeler yapılamadı.

Yönetim işi çok ağırdan alıyor. Bu durumdan rahatsızım.

ovvv kız uyuyor olm şimdi anaokulu öğretmeni :D yarın harekete geçiyorum la olm bak terslerse gelir bulurum sizi beraber gideriz sinemaya :asd:

ovvv kız uyuyor olm şimdi anaokulu öğretmeni :D yarın harekete geçiyorum la olm bak terslerse gelir bulurum sizi beraber gideriz sinemaya :asd:

hahah kız ne biliyim gülüp ediyorsa o elektriği alıyorsan yap bunu,bu bir buluşma taktiğidir genellikle derler zaten "resmen bulusmak istedin vs." ama ciddi ise kısa cevaplarla geçiştiriyorsa yapmadan 2 kere düşün :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt