Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Linç edileceğim ama 30 yaşından sonra herhangi bir Brezilyalı oyuncuya 3-4 yıllık kontrat vermek doğru bir iş olmaz bence.

Linç edilmeye hazırım. Ama öldükten sonra vurmayın. :D

Ben de istemiyorum bu sene Melo'yu ama döneceğimiz adam yine o.

Bende bir yabanci karari beklemiyorum yarin acikcasi. Bahane hazir. Gündem cok yogun, futbol krizde falan filan.

Inler, Frei, Farfan

arkadaşlar bu AB muhabbeti olursa hemen hemen yabancı olan butun futbolcularımızın çift pasaportu var ve yabancı sayılmayacaklar..boyle bı karar cıkması durumunda 2-3 den fazla transfer yaparmıyız sizce

Melo formda pozisyonun en iyilerinden biri. Madrid maçindan sonraki melo dünyanin her orta sahasini silip süpürür.

Kampa yetişecekse Meloya evet.

Son Dakika : Galatasaray kulübü, TT Arena için sadece bu seneliğine Beşiktaş kulübüne Avrupa maçları için izin verdi.

:lol:

Taffarel, ayrıca Fatih Terim'in Carlinhos için çok ısrarcı olduğunu söyledi ve Brezilyalı'nın da neden bu teklifi kabul etmediğin bilmediğini de söyleyerek, "Carlinhos uzun süredir Fatih Terim için bir rüya. Her zaman Carli hakkında konuşuyor çünkü o pozisyonda eksiğimiz var. Bunun için tekrar girişimde bulunsam neler olacağını bilmiyorum. Carli üstün kalitede çok etkileyici bir oyuncu" diyerek sözlerini noktaladı.

gören de marceloyu istemişiz sanacak.. ne bu Allah(c.c.) aşkına başka adam mı yok:mad:

culio dışında diğerlerini göndermek zor olacak fener daha rahat

Gönder Culioyu kaldı 9 al yerine Meloyu oldu yine 10.

Gönder Elmanderi teklifler olduğu açık kaldı yine 9 al yerine bi kanat oldu yine 10. Ve böylelikle tamam dersin yabancıya. Kural değişmediği sürece şu aşamada 2 yabancıdan fazla alamayız. 2.bie fazla ama alacaklar artık o belli

Kampa katılsın en azından bu sene ondan sonra kendine gelmesi 3 ayı buluyor.
bizim önlidero olayını melo üzerine kurmamız yönetimin elini meloya karşı zayıflatıyor. O da bunu gene paraya çevirmek sevdasına düşüyor. :mad:

Geçen sene ki önlibero nun geç kalmasının sebebi taraftardır. Bu sene aynı hatanın peşinden gidiyoruz gene..:sad007:

Gönder Culioyu kaldı 9 al yerine Meloyu oldu yine 10.

Gönder Elmanderi teklifler olduğu açık kaldı yine 9 al yerine bi kanat oldu yine 10. Ve böylelikle tamam dersin yabancıya. Kural değişmediği sürece şu aşamada 2 yabancıdan fazla alamayız. 2.bie fazla ama alacaklar artık o belli

zorunuza gitmiyorsa her hafta 4 yabanciyi tribünde görmek eyvallah.. alabilecegin en iyi yerlileri alacaksin bukadar basit, nedir bu yabanci hayranligi cözemedim. yabanci sinirsiz degilse garanti ilk 11 oynayacak yabancilar alacaksin. culio, riera, elmander ve dany'i bu kategoride görmüyorum ben, hatta bu seneki amrabat'i da ekleyebilirim buna. dany ve elmander'in piyasasi var.

Son Dakika : Galatasaray kulübü, TT Arena için sadece bu seneliğine Beşiktaş kulübüne Avrupa maçları için izin verdi.

:lol:

Şaka bir yana, bu ceza olayı iyi oldu Beşiktaş'ın, en azından artık 1 orda 1 burada oynamak zorunda kalmaz, kardeş kardeş 1 hafta fener, 1 hafta beşiktaş oynar işte.

zorunuza gitmiyorsa her hafta 4 yabanciyi tribünde görmek eyvallah.. alabilecegin en iyi yerlileri alacaksin bukadar basit, nedir bu yabanci hayranligi cözemedim. yabanci sinirsiz degilse garanti ilk 11 oynayacak yabancilar alacaksin. culio, riera, elmander ve dany'i bu kategoride görmüyorum ben, hatta bu seneki amrabat'i da ekleyebilirim buna. dany ve elmander'in piyasasi var.

4 tanesinden Dany hariç hepsi gidebilir benim için sorun değil şahsen. Dany ligde oturur ki bunun sakatlığı cezası falan derken mutlaka ligdede yer bulur. Kondisyonunda çokta sıkıntı olmaz türkiye kupası-CL falan derken yer bulur kendine. Dany hariç Elmander-Amrabat-Riera gidebilir problem değil ben en çaresiz durumumuz olarak örnek verdim sadece..

Şaka bir yana, bu ceza olayı iyi oldu Beşiktaş'ın, en azından artık 1 orda 1 burada oynamak zorunda kalmaz, kardeş kardeş 1 hafta fener, 1 hafta beşiktaş oynar işte.

aynen kendi aralarinda bile artik fbjk diyorlar sozial medjada ..duygulandim resmen yani :sad007:

:asd:

bu arada g.inler neden bukadar bekletiliyor anlamiyorum, fener'in playoffu gecmesi imkansizdi bana göre, simdi 2 sene gidemeyecekler. bu sebeple yayin gelirleri tamamen bizim oluyor, buda 8 milyon euro gibi bir rakam. iki milyonuda biz eklersek gökhan inler neredeyse bedavaya geliyor. kasadan hicbirsey cikmadan drogba-sneijder'i alabilmistik. ünal aysal melo'nun mevkisine diyor, inler'i istedigimiz gün gibi ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt