Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada g.inler neden bukadar bekletiliyor anlamiyorum, fener'in playoffu gecmesi imkansizdi bana göre, simdi 2 sene gidemeyecekler. bu sebeple yayin gelirleri tamamen bizim oluyor, buda 8 milyon euro gibi bir rakam. iki milyonuda biz eklersek gökhan inler neredeyse bedavaya geliyor. kasadan hicbirsey cikmadan drogba-sneijder'i alabilmistik. ünal aysal melo'nun mevkisine diyor, inler'i istedigimiz gün gibi ortada.

yabanci kurali AB free olursa peki ?! yani benim ümidim yok pek bu konuda ama mucize ola bilir yani. belli olmaz.

tff karari aciklasin sonra bakariz diyordur bizimkiler. inlerden daha genc daha kaliteli oyuncular var dünyada ama yabanci maalesef.

bu arada g.inler neden bukadar bekletiliyor anlamiyorum, fener'in playoffu gecmesi imkansizdi bana göre, simdi 2 sene gidemeyecekler. bu sebeple yayin gelirleri tamamen bizim oluyor, buda 8 milyon euro gibi bir rakam. iki milyonuda biz eklersek gökhan inler neredeyse bedavaya geliyor. kasadan hicbirsey cikmadan drogba-sneijder'i alabilmistik. ünal aysal melo'nun mevkisine diyor, inler'i istedigimiz gün gibi ortada.

Bence yabancı statüsü kararını bekliyolar, eğer ab pasaportuna yerli statüsü verilirse inler'i almayacaklar

yabanci kurali AB free olursa peki ?! yani benim ümidim yok pek bu konuda ama mucize ola bilir yani. belli olmaz.

tff karari aciklasin sonra bakariz diyordur bizimkiler. inlerden daha genc daha kaliteli oyuncular var dünyada ama yabanci maalesef.

tff'nin bizim lehimize karar vermesine imkan yok, hele su cezalardan sonra %100 kesinlesmistir 6+0+4 (BENCE)

Yarın 6+2+2 çıkacak diye hissediyorum. Diğer türlü AB işinden galip çıkacağımız kesin gibi nerdeyse.. 6+2+2 kuralında bile yardırırız.

Haklisim kardeş inleri istediğimiz gün gibi ortada ama ünal aysalin ab pasaportlu oyunculara sinirin kalkmasina inandiğida gün gibi ortada. Onun için TFF nin kararini bekliyoruz. Başkanim belkide vardir bir bildiği. Sen rahat ol kardeşim en geç1-2 haftaya herşey daha net olur ver biz kadromuzu kurabiliriz. :)

Bu cezalardan sonra AB statüsü falan gelmez.Zaten gelmesi zordu ama bu cezalardan sonra hiç gelmez.Bizim önümüzü açacak kadar hayırsever bir federasyon yok çünkü ortada :)

Yeri değil de

"Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın 2013-14 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün de hizmetine açılması yönünde çağrı etkinliği"

bu nedir ? haber sitelerinde yer alıyor, bir de en altına Galatasaray taraftarları yazmışlar.

Şampiyonlar Ligi Müziği Dehşet Verici Kesin Dinleyin Beyler :D

[video=youtube;U5blBmNxfss]https://www.youtube.com/watch?v=U5blBmNxfss[/video]

Bu cezalardan sonra AB statüsü falan gelmez.Zaten gelmesi zordu ama bu cezalardan sonra hiç gelmez.Bizim önümüzü açacak kadar hayırsever bir federasyon yok çünkü ortada :)

fedarasyon bu sezon değişir. cas'dan sonra fenere ceza veremeyeceği için mecburen istifa eder.

tff'nin bizim lehimize karar vermesine imkan yok, hele su cezalardan sonra %100 kesinlesmistir 6+0+4 (BENCE)

Haklisim kardeş inleri istediğimiz gün gibi ortada ama ünal aysalin ab pasaportlu oyunculara sinirin kalkmasina inandiğida gün gibi ortada. Onun için TFF nin kararini bekliyoruz. Başkanim belkide vardir bir bildiği. Sen rahat ol kardeşim en geç1-2 haftaya herşey daha net olur ver biz kadromuzu kurabiliriz. :)

Bu cezalardan sonra , fifa da devreye girip kendi sonuçlarını icraata dökmek isterse TFF kesin gider.

Bir ihtimal TFF de dış baskıların ayağını kaydırmasının intikamı olarak AB statüsünü onaylayarak istifa edebilir.

Bu fevriyet yeni yönetimi büyük bir yük ve sorumluluktan kurtarır..

Elmander ve Culio rahatlıkla gönderilebilir. Dany'i de Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı piyasa ile 2-3 milyon karla gönderebiliriz diye düşünüyorum. (AB kuralı gelecekse kalmalıdır tabi ki) Amrabat'ı aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız için, bir sene daha bizimle kalması mantıklı. Geçtiğimiz sezon Riera'dan bile daha az katkı veren, genel olarak da en az katkıyı veren 30 yaşındaki Eboue'yi iyi bir bonservisle gönderip, Riera'yı da gerekirse para kazanmadan, maaş farkını da ödeyerek elden çıkarabilirsek; ciddi bir yabancı kontenjanı açmış oluruz.

Tabi şampiyon kadroda bir transfer sezonunda bu kadar oynama olmayacağı için, Culio ve Elmander'i gönderip; Melo ve Umut'un bonservisi alınarak transfer kapatılacaktır. Devre arasında da sol bek transferi gerçekleştir, umarım çok geç olmaz...

Elmander ve Culio rahatlıkla gönderilebilir. Dany'i de Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı piyasa ile 2-3 milyon karla gönderebiliriz diye düşünüyorum. (AB kuralı gelecekse kalmalıdır tabi ki) Amrabat'ı aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız için, bir sene daha bizimle kalması mantıklı. Geçtiğimiz sezon Riera'dan bile daha az katkı veren, genel olarak da en az katkıyı veren 30 yaşındaki Eboue'yi iyi bir bonservisle gönderip, Riera'yı da gerekirse para kazanmadan, maaş farkını da ödeyerek elden çıkarabilirsek; ciddi bir yabancı kontenjanı açmış oluruz.

Tabi şampiyon kadroda bir transfer sezonunda bu kadar oynama olmayacağı için, Culio ve Elmander'i gönderip; Melo ve Umut'un bonservisi alınarak transfer kapatılacaktır. Devre arasında da sol bek transferi gerçekleştir, umarım çok geç olmaz...

eboue'yi gönderip kimi alacağız :)

Al Gökhan İnler ile Arda'yı bakma arkana.Yok AB gelecek yok 6+2+2 tekrar gelecek falan diye.Bu 2 adam zaten üst düzey oyuncu.Yabancı gelse bile bu 2 oyuncudan daha kaliteli olmaz veya o ayarlarda olur aşağı yukarı.

fener taraftarı = mal toplulugu

ben bu kadar mal bi taraftar görmedim. hala adamlar sike yapmadıgımız halde ceza aldık agzındalar

bu uefa fener düşmanımı yoktan olayı var ediyor. yaptıkları sikelerin telefon kayıtları dahi medyaya sızmıstı

Azize yaktı ezikleri valla :D çokta iyi oldu alınlarında bu kara leke ebediyen duracak artık

her gördügüm ezige sikeci damgası yapıstıracagım.

iyiki galatasaraylıyım :D

Transfer Nöbeti

Fazla durgun olmaya başladı. Şu yabancı kararı verilsede önümüze baksak

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Semih

Selcuk

Hamit

Burak

Inler*

Arda* cok kaliteli yerliler

Hala borçları kapatmaya çalışıyoruz. Yani kulübün ekonomik anlamda rahatlaması için en az bi 3 seneye ihtiyacı var. Kısacası transfer yaparken en ekonomik olanı almak zorundayız. Yabancı sınırını konusundaki kararı beklememizde ki neden bu. Gökhan'ı, Arda'yı bir çırpı da alabilecek ekonomiye henüz sahip değiliz. Yabancı sınırı konusunda olumlu bir gelişme olursa sonuç olarak daha ucuza aynı kalitede adamları alabileceğiz.

Bence Riera'ya kulüp bulunmali ve aradaki farki biz karsilamaliyiz. Böylece Riera'dan kurtuluruz. Alacagimiz sol bek Ashley Cole veya Patrice Evra olmayacagina göre Hakan Balta ile degismeli oynar.

Zaman zaman Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta, Erman, Umut, Yekta gibi adamlari kullanabiliriz.

"Galatasaray 21 Temmuz'da Atletico Madrid ya da Olympique Lyon ile bir hazırlık maçı yapacak."

At. Madrid'le olur umarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt