Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sn. Ünal AYSAL a şantaj yapılması olayında;

küçük yatırımcı olarak olaya giren şahsın istediği gazetede istediği haberi yaptıırabilecek gücü olması ihtimalinin düşüklüğünden yola çıkarak O ZAT ın gazıyla bu işe girdiği ve aslında bu organizenin elebaşının da O ZAT olduğu bence su götürmez bir gerçektir.

Bu güccük yatırımcıyı organizede çözerlerse olay bu şekilde duyurulacaktır Kamuoyuna...

64401.jpg

serefsiz bu.

gökhan en az 10 arda en az 15 carli en az 7 nani 10 dan aşağı olmaz ne etti 42 milyon bu da en azı. herşeyi bıtak arda gelmiyor ve bu plan komple yatıyor adamın kafasına silah mı dayayacaksın ?

Arda bizdeyken de hiçbir yere girmiyorum diyordu yanılıyor muyum? Fatih Terim faktörü ve Galatasaray'ın Avrupa da yavaş yavaş marka olması da süreci hızlandırır

Ne yalan söyleyim Ünal Aysal ı ilk gördüğüm zaman çok beyefendi ve kibar bir adam bunu bizim futbol camiası ve şerefsiz basın çabuk harcar demiştim ama ben yanıldım iyikide yanıldım bizim başkan acaip zeki bir adam çıktı helal olsun başkana be sonuna kadar destek ona

allah allah kibarlik baska korkaklik baska.o adam bosuna en zengin adamlar listesine girmemis.

kendiside soylemisdi her yigit bir yogurt yeme sekli vardir.

AW: Transfer Nöbeti

Carlinhos geliyor mu ?!

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Re: Transfer Nöbeti

Man city sahibi Valencia kulübünü satın almak için görüşmelere başlamış.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt