Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hakan oynadığında solun durumunu görüyoz ya hadi o da kabul olsun. gökhan+arda+carli+nani kaç para sen biliyon mu? en 50 milyon sadece bonservis kaldı ki arda gelmek istemiyor gökhan şüpheli. yalan olur yani arkadaşım bu yabancı sisteminde kanatlı sistem. ab statüsündekiler yerli sayıldığı gün kanatlı sisteme geçebiliriz

Yok 100 milyon falan en fazla 35 36 .Ee Avrupa da hedef yarı final .Adamlar bir futbolcuya bizim bütçemiz kadar para veriyor.Biz onlar gibi değiliz ama 35 civarı bir para bizim için çok olmamalı.Hele fener de Cl ye gidrmiyorken onun parasını da biz alacaz.(Bursa turu geçemez).Biz bir başarı yakaladık ve istikrarlı olmak lazım.Bu yapılan yatırımların karşılığını illa ki alırız.Ligde de en büyük rakibimiz bu haldeyken farkı açmamız lazım.

Sn. Ünal AYSAL a şantaj yapılması olayında;

küçük yatırımcı olarak olaya giren şahsın istediği gazetede istediği haberi yaptıırabilecek gücü olması ihtimalinin düşüklüğünden yola çıkarak O ZAT ın gazıyla bu işe girdiği ve aslında bu organizenin elebaşının da O ZAT olduğu bence su götürmez bir gerçektir.

Bu güccük yatırımcıyı organizede çözerlerse olay bu şekilde duyurulacaktır Kamuoyuna...

Mesele sadece Aysal a şantaj yapma olayı değildir...

Şantajdan istedikleri karşılığı almak, yıpratma projesinin ilk basamağıdır. Akılları sıra 180.000 parayı alınca, bombayı patlatıp:

''G.SARAY ve AYSAL 180.000 RÜŞVET TEKLİF ETTİ '' diye yaygarayı basmaktır.

Şansölye Başgan bu işlerde sizi sulu dereden susuz geçirir Uleğnnnn.:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu : “Men konusunda Avrupa kupalarında en iyi temsil görevini Galatasaray yürüttüğü için bir sıkıntı çekmeyiz,merak etmeyin!”

:asd:

ht fedarasyon ab'yi kabul edecek diye haber yapmış. gerçeklik payı vardır umarım.

Mesele sadece Aysal a şantaj yapma olayı değildir...

Şantajdan istedikleri karşılığı almak, yıpratma projesinin ilk basamağıdır. Akılları sıra 180.000 parayı alınca, bombayı patlatıp:

''G.SARAY ve AYSAL 180.000 RÜŞVET TEKLİF ETTİ '' diye yaygarayı basmaktır.

Şansölye Başgan bu işlerde sizi sulu dereden susuz geçirir Uleğnnnn.:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Ne yalan söyleyim Ünal Aysal ı ilk gördüğüm zaman çok beyefendi ve kibar bir adam bunu bizim futbol camiası ve şerefsiz basın çabuk harcar demiştim ama ben yanıldım iyikide yanıldım bizim başkan acaip zeki bir adam çıktı helal olsun başkana be sonuna kadar destek ona

Yok 100 milyon falan en fazla 35 36 .Ee Avrupa da hedef yarı final .Adamlar bir futbolcuya bizim bütçemiz kadar para veriyor.Biz onlar gibi değiliz ama 35 civarı bir para bizim için çok olmamalı.Hele fener de Cl ye gidrmiyorken onun parasını da biz alacaz.(Bursa turu geçemez).Biz bir başarı yakaladık ve istikrarlı olmak lazım.Bu yapılan yatırımların karşılığını illa ki alırız.Ligde de en büyük rakibimiz bu haldeyken farkı açmamız lazım.

gökhan en az 10 arda en az 15 carli en az 7 nani 10 dan aşağı olmaz ne etti 42 milyon bu da en azı. herşeyi bıtak arda gelmiyor ve bu plan komple yatıyor adamın kafasına silah mı dayayacaksın ?

hahahahahahaha bizim meşhur Ünal Başgan ın twitini okudunuz mu Allahım ya adam ne kadar komik çok zekice twitler atıyor bugünkü bombasıda

Mazbatayı aldım 2+1 sene daha başganım

:asd::asd::asd::asd::asd:

gençlerbirliği 2 tane iyi ön libero alırsa bu sene çok can yakar

hahahahahahaha bizim meşhur Ünal Başgan ın twitini okudunuz mu Allahım ya adam ne kadar komik çok zekice twitler atıyor bugünkü bombasıda

Mazbatayı aldım 2+1 sene daha başganım

:asd::asd::asd::asd::asd:

Bu arada febeşiye ye verilen 2+1 ceza yıl değil benim daha evvel bahsettiğim gibi defa olarak çıkmış..

Yani seneye febeşiye ler avrupa hakkını kazanamazsa 2+1 den düşülmeyecekmiş.. OLEEYYYYYY:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt