Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
Fatih hoca nerelerde kaybdu valla demecte vermiyor
Fatih hoca nerelerde kaybdu valla demecte vermiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediklerin mantıklı ama bir sene önce 3,5 ve 8,5 verdiğin adamları ertesi sene satamazsın başkana genel kurul giydirir başkan da teknik direktöre giydirir. riera çok iyi oynadı bu sezon alacağımız yabancı stoperin alternatifi olarak tribünde otursun kereta 1 senelik sözleşmesi var zati seneye gider. bazı maçlarda sol iç bile kullanabiliriz ya da sneijder'in yerinde. elmander'de aynı şekilde 1 yıllık kaldı yanlış bilmiyorsam 1 sene daha kalır ilk sezon hatrına bu forvet kıtlığında, seneye onun yerine de bir adam alınır.
Alsınlar Arda'yı bide kaliteli yabancı bir kanatı bak o zaman nasıl oluyor
Nasıl olacak ?
Hatır işi yapmıyoruz burada hocam söz konusu Galatasarayımızın paralarının gereksiz oyunculara gitmesi , Riera'yı devşirdik çok iyi olmasa da Hakan'dan iyi oynadı bu Riera'nın iyi olduğunun değil Hakan'ın rezalet olduğunun göstergesidir.
Elmander'de sanırım kendi gitmek istiyor hem , rotasyonda olunca faydalı olamıyor , sürekli oynaması gerekiyor , DD ve Burak varken de bu imkansız.
Ersin @ersinasy 7 Haziran
Altan Tanrıkulu: "Ferit Şahenk Messi'yi Fenerbahçe'ye getirecekti. Fenerbahçe'nin önünü kestiler." :cool:
Ersin @ersinasy 7 Haziran
Altan Tanrıkulu: "Ferit Şahenk Messi'yi Fenerbahçe'ye getirecekti. Fenerbahçe'nin önünü kestiler." :cool:
:cool:İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bir grup Batmanlı öğrenciyle bir araya geldiği programda, bol bol futbol sohbeti yaptı. Mutlu, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezayı, "Avrupa'da Türkiye'yi en iyi Galatasaray temsil ettiği için problem yok." şeklinde değerlendirdi.
hayret bu adamdan mantıklı bir yorum beklemezdim
bu adami izledinmi turnuvanin en iyi oyuncusu filan secilmis
https://www.gscimbom.com/forum/dige...n-avro-karsiliginda-porto-da.html#post6628808
elmander için sadece hatır meselesi değil olay yerine türk forvet zati yok. yabancı alacağımız adama da biz seni alıyoruz ama tribünde oturtacağız diyemezsin. o yüzden elimizdekini kullanalım diye düşündüm. aynı şey riera için de geçerli yerli sol bek yok.
Tamam artik anlasildi. Bu hep cikan haberlere göre duyum veriyor. Verirken de dikkat ediyor. Yani kesin konusamiyor. Sizde buna inaniyorsunuz.
Takimimiza önerilmis. Lan hadi ordan sen nerden biliyorsun elin menajeri kimi ne zaman önerdi diye. Yahu adam akilli biri nasil bu tip insanlara inaniyor gercekten ilginc bi durum. Su an bu duyum yüzünden yerimde duramiyorum acayip sinirlendim !![]()

Dotmund Mkhitaryan için 30 m € teklif etmiş. Shakhtar büyük ihtimalle satacak.
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri4 dk
L'amm.delegato dello Shakhtar annuncia che il Borussia ha offerto 30m € per Mkhitaryan e loro sono pronti a vendere
aldık arda'yı diyelim yabancı kanat olarak da nani ne olur kadro
nando
manu semih ched carli
gökhan selçuk
arda wes nani
didi
yine yetmedi üstelik burak'a yer kalmadı. burak'ı oynatsak didi yedek kalmaz. kanatları burak arda yapsak burak'ın kanadı çok aksar ve burak'ın performans düşer. nando satılmaz yerli sol bek yok. stopere semih'in olduğuna şükrediyoruz ikinciye nerden bulalım. wes'i mi gönderim? ha yerine mesut'u alırsak olur. üstelik arda gelmek istemiyor ve gökhan'ı da alırsak en az 10 milyon vereceğiz. nasıl oynayacağız kanatlı merak ediyorum
Götze Out , Mkhitaryan In
Hmm ... bakalım nasıl olacak![]()
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bir grup Batmanlı öğrenciyle bir araya geldiği programda, bol bol futbol sohbeti yaptı. Mutlu, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezayı, "Avrupa'da Türkiye'yi en iyi Galatasaray temsil ettiği için problem yok." şeklinde değerlendirdi.
hayret bu adamdan mantıklı bir yorum beklemezdim