Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dediklerin mantıklı ama bir sene önce 3,5 ve 8,5 verdiğin adamları ertesi sene satamazsın başkana genel kurul giydirir başkan da teknik direktöre giydirir. riera çok iyi oynadı bu sezon alacağımız yabancı stoperin alternatifi olarak tribünde otursun kereta 1 senelik sözleşmesi var zati seneye gider. bazı maçlarda sol iç bile kullanabiliriz ya da sneijder'in yerinde. elmander'de aynı şekilde 1 yıllık kaldı yanlış bilmiyorsam 1 sene daha kalır ilk sezon hatrına bu forvet kıtlığında, seneye onun yerine de bir adam alınır.

Hatır işi yapmıyoruz burada hocam söz konusu Galatasarayımızın paralarının gereksiz oyunculara gitmesi , Riera'yı devşirdik çok iyi olmasa da Hakan'dan iyi oynadı bu Riera'nın iyi olduğunun değil Hakan'ın rezalet olduğunun göstergesidir.

Elmander'de sanırım kendi gitmek istiyor hem , rotasyonda olunca faydalı olamıyor , sürekli oynaması gerekiyor , DD ve Burak varken de bu imkansız.

Hatır işi yapmıyoruz burada hocam söz konusu Galatasarayımızın paralarının gereksiz oyunculara gitmesi , Riera'yı devşirdik çok iyi olmasa da Hakan'dan iyi oynadı bu Riera'nın iyi olduğunun değil Hakan'ın rezalet olduğunun göstergesidir.

Elmander'de sanırım kendi gitmek istiyor hem , rotasyonda olunca faydalı olamıyor , sürekli oynaması gerekiyor , DD ve Burak varken de bu imkansız.

elmander için sadece hatır meselesi değil olay yerine türk forvet zati yok. yabancı alacağımız adama da biz seni alıyoruz ama tribünde oturtacağız diyemezsin. o yüzden elimizdekini kullanalım diye düşündüm. aynı şey riera için de geçerli yerli sol bek yok.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bir grup Batmanlı öğrenciyle bir araya geldiği programda, bol bol futbol sohbeti yaptı. Mutlu, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezayı, "Avrupa'da Türkiye'yi en iyi Galatasaray temsil ettiği için problem yok." şeklinde değerlendirdi.

hayret bu adamdan mantıklı bir yorum beklemezdim

Dotmund Mkhitaryan için 30 m € teklif etmiş. Shakhtar büyük ihtimalle satacak.

Tancredi Palmeri@tancredipalmeri4 dk

L'amm.delegato dello Shakhtar annuncia che il Borussia ha offerto 30m € per Mkhitaryan e loro sono pronti a vendere

Kanatlı sistem şart geçen sezon ki futbolumuz yetersizdi bunun farkında olmalıyız.

Ersin ‏@ersinasy 7 Haziran

Altan Tanrıkulu: "Ferit Şahenk Messi'yi Fenerbahçe'ye getirecekti. Fenerbahçe'nin önünü kestiler." :cool:

cevap hakkımı kullanmak istiyorum:

Febeş takımını messi nin ayağına götürseniz, randevu almak umudu için dahi sıraya girersiniz.:D

Kamp yine yalan oldu. Yine eksik gidiyoruz. Melo ve Umut bile kampa katilamayacak büyük ihtimalle.

Yavas yavas rahatsiz olmaya basladim acikcasi. Cok yavas gidiyoruz

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bir grup Batmanlı öğrenciyle bir araya geldiği programda, bol bol futbol sohbeti yaptı. Mutlu, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezayı, "Avrupa'da Türkiye'yi en iyi Galatasaray temsil ettiği için problem yok." şeklinde değerlendirdi.

hahaha çok güzel demiş ama keşke demeseymiş daha iyi olurdu bu her sıkıştığında bize kuduz gibi saldıran azizenin ve yalakalarının eline koz verir

bir yandan da sevindim böyle demesine egemen bağış gibi aziz ve fb yalakasının paradan altı sıfır muhabbetini de unutmadık

Yok kanka izlemedim :)

elmander için sadece hatır meselesi değil olay yerine türk forvet zati yok. yabancı alacağımız adama da biz seni alıyoruz ama tribünde oturtacağız diyemezsin. o yüzden elimizdekini kullanalım diye düşündüm. aynı şey riera için de geçerli yerli sol bek yok.

Yerli forvet olarak Umut + genç potansiyelli yerli bir forvet alınabilir. (Muhammet Demir gibi) veya direk Eren'de getirilebilir aslında çok cüzzi bir miktara.

Rooney = Thiago+12 milyon euro,boyle bir iddaa varmis.

Tamam artik anlasildi. Bu hep cikan haberlere göre duyum veriyor. Verirken de dikkat ediyor. Yani kesin konusamiyor. Sizde buna inaniyorsunuz.

Takimimiza önerilmis. Lan hadi ordan sen nerden biliyorsun elin menajeri kimi ne zaman önerdi diye. Yahu adam akilli biri nasil bu tip insanlara inaniyor gercekten ilginc bi durum. Su an bu duyum yüzünden yerimde duramiyorum acayip sinirlendim ! :mad:

sen sus bi kere nasreddin hoca ..:asd:

O kadar maya çaldın uefa için ya tutarsa diye. Tutturamadın bi türlü. :D

AB statüsünde de tutturamayacaksın. Ya AB statüsü ya da 6+2+2 ve beraberinde AİHM davası olarak devam şimdilik ..:cool:

aldık arda'yı diyelim yabancı kanat olarak da nani ne olur kadro

nando

manu semih ched carli

gökhan selçuk

arda wes nani

didi

yine yetmedi üstelik burak'a yer kalmadı. burak'ı oynatsak didi yedek kalmaz. kanatları burak arda yapsak burak'ın kanadı çok aksar ve burak'ın performans düşer. nando satılmaz yerli sol bek yok. stopere semih'in olduğuna şükrediyoruz ikinciye nerden bulalım. wes'i mi gönderim? ha yerine mesut'u alırsak olur. üstelik arda gelmek istemiyor ve gökhan'ı da alırsak en az 10 milyon vereceğiz. nasıl oynayacağız kanatlı merak ediyorum

Didi cok da güzel Drogba ile rotasyonda oynar

menfaatler diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt