- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
feneri anlamak zor daha resmi olarak ersun bile gelmeden (ceza almasi %99 gibi birseyken gidip 20 milyon harcama yaptilar)
kadroyu güclendirdiler demek zor, orta sahaya zaten yeni adama gerek yoktu iki tane aldilar.
stopere hizli birini almadilar, 2-3 amca hizinda oyuncu aldilar. sol bek form tutarsa iyi oyuncu sadece.
kanat ve forvet eksikligi de var. kuyt yeteneksiz adam, sow bizim ligin oyuncusu (avrupa liginde gördük ezildi) ve bizim ligin webosu.
ceza gelmesine ragmen hicbir yabanci gitmek istemez o parayi kimse vermez o oyunculara, hem o oyuncular artik hedefi kalmamis kariyerini burada bitirmek isteyen adamlar (sowu saymazsak)
O yüzsüzün profili mi varmış.
Ersun gelmesi iyi oldu hocam merak etmeyin siz , atak futbolu vs. diyecek , arkada muhteşem yavaş Alves ve Egemen'i bırakacak , GG'de sakat zaten toparlanması ligin ikinci yarısını bulur , Kadlec hanzosuna , Topal'a , omzu pert olan ancak ameliyat olmadığından toplara atlamayan Volkan'a ve yarı sakat , vücudu artık götürmeyen Emre'ye girmiyorum dahi.
Defans arkasına atılan tüm toplarda , ara paslarda , hızlı forvetlerin karşısında evlere şenlik bir görüntü ortaya çıkacak :yenieek:
Ben Selçuk ve Burak'ın derbi de bu sistem ve oyuncularla devam eder ve oynarlarsa onları duman edeceğini düşünüyorum. :yenieek:
feneri anlamak zor daha resmi olarak ersun bile gelmeden (ceza almasi %99 gibi birseyken gidip 20 milyon harcama yaptilar)
kadroyu güclendirdiler demek zor, orta sahaya zaten yeni adama gerek yoktu iki tane aldilar.
stopere hizli birini almadilar, 2-3 amca hizinda oyuncu aldilar. sol bek form tutarsa iyi oyuncu sadece.
kanat ve forvet eksikligi de var. kuyt yeteneksiz adam, sow bizim ligin oyuncusu (avrupa liginde gördük ezildi) ve bizim ligin webosu.
ceza gelmesine ragmen hicbir yabanci gitmek istemez o parayi kimse vermez o oyunculara, hem o oyuncular artik hedefi kalmamis kariyerini burada bitirmek isteyen adamlar (sowu saymazsak)