Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

besiktas'in kac senedir avrupa'da olmadigini hesap edin, sinan'a biz yedek kalecilik teklif etsek kesinlikle düsünür. avrupa'ya gidince bile bir is yapamayan besiktas mi yoksa ünal aysal'in, fatih terim'in, huzurun, drogba'nin oldugu takim mi?

Sinan'a bağlı maçbaşıları düşünüyorsa Beşiktaş'a gider.Kariyerini düşünüyorsa bize gelir.

İmza parası 100.000 - 200.000 olur ne olur altı üstü bunlar komik meblağlar , Ufuk ve Aykut'a verdiğimiz toplam maaş kadar vermeyiz bile ve onlardan çok daha iyi ve kaliteli bir yedek kalecimiz olur :yenieek:

1.5 milyon euro istiyormuş diye görmüştüm.

tahir sarıkaya ‏@TahirSarikaya06 şimdi

Aldığım bilgi Ersun Yanal dün İstanbul'da Fenerbahçe ile 2+1 yıllık imzaladı bu sabah Eskişehir'de alacaklarını hallediyor artı Veysel Sarı!

tahir sarıkaya ‏@TahirSarikaya06 şimdi

Aldığım bilgi Ersun Yanal dün İstanbul'da Fenerbahçe ile 2+1 yıllık imzaladı bu sabah Eskişehir'de alacaklarını hallediyor artı Veysel Sarı!

Ersun neyse de , az da olsa potansiyeli olan Veysel benim bildiğim fanatik Beşiktaşlı , Pancu'nun kaleye geçtiği Beşiktaş'ın kazandığı o maçta üstünde BJK forması ile kale arkası tribünün de olduğu falanda söyleniyor , hem kariyerini düşünüyorsa ve adamsa BJK'yi seçer bence , az potansiyeli de olsa bu potansiyelinin Fenerbahçe'de harcanmasını istemem her yerli potansiyelle futbolcuda olduğu gibi.

sınırsız kadro

--------------------Muslera-------------------------

Eboue----Semih------------Ched.---------Carli.

------------Melo-----------------Selçuk------------

Di Maria----------Sneijder-----------------Nani--

---------------------Drogba-------------------------

sınırlı kadro

----------------------Muslera------------------------

Hamit-----Ched.----------------Semih------Carli

------------Gökhan------------Selçuk--------------

----------------------Sneijder-----------------------

-------Farfan---------Burak----------Drogba-----

Bu febeş keşke yabancı hoca alsaydı: ligi,takımı falan tanıyana kadar 10 puan fark yapardık.

sınırsız kadro

--------------------Muslera-------------------------

Eboue----Semih------------Ched.---------Carli.

------------Melo-----------------Selçuk------------

Di Maria----------Sneijder-----------------Nani--

---------------------Drogba-------------------------

sınırlı kadro

----------------------Muslera------------------------

Hamit-----Ched.----------------Semih------Carli

------------Gökhan------------Selçuk--------------

----------------------Sneijder-----------------------

-------Farfan---------Burak----------Drogba-----

AB statüsü şuan görünür de yok şuana göre bakarsak , sınırlı kadro çok saçma olmuş , form grafiği açısından kendi mevkisinde bile kötü olan Hamit sağ bekte acaba nasıl oynayacak tam bir soru işareti , oturmuş takım düzenini Farfan için bozmak saçmalık bence , diyelim ki Eboue'yi kestin bari Melo'yu dahil et takıma da uyum süreci vs. sıkıntı olmasın hem maliyet az olsun , Melo'dan da vazgeçip daha maliyetli bir Gökhan yazılmış oraya ben çok iyi bulmadım renktaş açıkcası , Farfan gibi yaşı yavaştan 30'una dayanan ve maliyeti çok çok yüksek olan ikinci sınıf bir kanat oyuncusu için yapmam şahsen ben bunları.

Haa şu da ayrı mesele takımda kanat yok doğru AB statüsüne geçemezsek , 4-3-1-2'ye devam edeceğiz , , Farfan'a hayır diyecek durumda değiliz yani ben bunu kabul ediyorum ancak malum sınır işte :sad007:

kasaba minnet edeceğime keser şeyimi yerim hesabı yapıp gökhan inler'i alsak hiç tff'ye minnet etmesek çok iyi olacak. yine bastırır kararı değiştirmesi için elimizden geleni yaparız ama bu sefer elimizde güçlü olur. değiştirmezlerse bile kafa rahat olur.

nando - manu semih ched carli - hamit gökhan selçuk - wes - didi burak

sinan gökhan sabri jem kerim erman umut - eray dany hakan yekta okay amrabat engin emre riera elmander

çok temiz kadro işte.

Bu febeş keşke yabancı hoca alsaydı: ligi,takımı falan tanıyana kadar 10 puan fark yapardık.

aziz yildirim'in profiline uyacak yabanci yok. :yenieek:

O yüzsüzün profili mi varmış.

Ersun gelmesi iyi oldu hocam merak etmeyin siz , atak futbolu vs. diyecek , arkada muhteşem yavaş Alves ve Egemen'i bırakacak , GG'de sakat zaten toparlanması ligin ikinci yarısını bulur , Kadlec hanzosuna , Topal'a , omzu pert olan ancak ameliyat olmadığından toplara atlamayan Volkan'a ve yarı sakat , vücudu artık götürmeyen Emre'ye girmiyorum dahi.

Defans arkasına atılan tüm toplarda , ara paslarda , hızlı forvetlerin karşısında evlere şenlik bir görüntü ortaya çıkacak :yenieek:

Ben Selçuk ve Burak'ın derbi de bu sistem ve oyuncularla devam eder ve oynarlarsa onları duman edeceğini düşünüyorum. :yenieek:

O yüzsüzün profili mi varmış.

Ersun gelmesi iyi oldu hocam merak etmeyin siz , atak futbolu vs. diyecek , arkada muhteşem yavaş Alves ve Egemen'i bırakacak , GG'de sakat zaten toparlanması ligin ikinci yarısını bulur , Kadlec hanzosuna , Topal'a , omzu pert olan ancak ameliyat olmadığından toplara atlamayan Volkan'a ve yarı sakat , vücudu artık götürmeyen Emre'ye girmiyorum dahi.

Defans arkasına atılan tüm toplarda , ara paslarda , hızlı forvetlerin karşısında evlere şenlik bir görüntü ortaya çıkacak :yenieek:

Ben Selçuk ve Burak'ın derbi de bu sistem ve oyuncularla devam eder ve oynarlarsa onları duman edeceğini düşünüyorum. :yenieek:

Hadi bakalım inşallah :)

kasaba minnet edeceğime keser şeyimi yerim hesabı yapıp gökhan inler'i alsak hiç tff'ye minnet etmesek çok iyi olacak. yine bastırır kararı değiştirmesi için elimizden geleni yaparız ama bu sefer elimizde güçlü olur. değiştirmezlerse bile kafa rahat olur.

nando - manu semih ched carli - hamit gökhan selçuk - wes - didi burak

sinan gökhan sabri jem kerim erman umut - eray dany hakan yekta okay amrabat engin emre riera elmander

çok temiz kadro işte.

Hocam tek sıkıntı 6+0+4'te veya 6+2+2 Riera , Elmander , Amrabat ve Dany olur , Dany , Amrabat , Elmander'i güzel bir bonservise , Riera'yı da en az zararla elden çıkarmak şart bence bunlardan birisi olursa sistem belki hocanın kararına göre Dany ve Amrabat kalır ancak çok formsuz olurlar bu sistem taşımaz bu değişiklikleri Chedjou çıkacak Dany girecek , Sneijder veya Drogba çıkacak Amrabat girecek falan olmaz. Amrabat hadi neyse belki bir sezon daha şans verilebilir ancak Dany :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt