Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burak yılmazı orda oynattın kalbimi dagladın

Drogba'yı da çekebiliriz oraya Engin hocam şu şekilde yani ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Selçuk Melo

Sneijder

Drogba Burak Nani​

Yada ;

Muslera

Selçuk Melo

Sneijder

Burak Drogba Nani​

Yani üçlü set ilerisi :yenieek:

Bi antitez; bizim Emre'de U20'da ilah gibi oynuyordu şu anki durumu ortada :D

İnler alınırsa Melo alınmaz. Selçuk-İnler-Hamit ortasahası olur gayette güzel olur. Yabancı sınırına da takılmaz kimse.

Aynen eğer AB statülü sisteme geçiş yapamazsak en ideali budur ;

Muslera

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Sonuçta 3.ligde oynuyor o rakam bile o adamlar için büyük ikramiye gibi.

Bizim için çok büyük bir önemi olmaması lazım artık...Zaten yabancı futbolcu yetişritip Avrupa'ya satamıyoruz..Bari Türk futbolcular yetiştirip satalım Ardalar olsun en kötü..

Hatta Umut iyi bir oyuncu ama ona Galatasaray'da yedek beklemek değilde artık 11 giyeceği bir takım lazım...Zaten 29'una geldi...

Onun yerine Enver Cenk veya altyapıdan Berk İsmail düşünülemezmi...En kötü Antep'de Cenki (ön plana çıkardılar ki o kadar abartılıcak biri değil) ama ondan iyi Muhammet Demir var...Onlara harcamalıyız artık...

Kaç senedir 29-30 yaşında yıldız diye oyuncu getirdik getirdik ne oldu UEFA'yı kendi çıkardığımız gençlerle aldık..İş Türk olması yada olmaması değil..Futbol hevesi..Daha yüksek yerlere gitme arzusu. AB yasası tek umudum..Belki genç yabancı yetenek parlatma imkanımız olur.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında Kayserispor’dan 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ederek, renklerine bağladığı, ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı Faslı yıldızNordin Amrabat’ı, İngiltere’nin Hull Ciyt Kulübü’ne gönderiyor. Amrabat için kendilerine yapılan kiralama teklifini kabul eden Sarı- Kırmızılılar’ın, gerçekleştirilecek son görüşmenin ardında, kiralama işlemleri için gerekli imzaları atacakları ve Amrabat’ın önümüzdeki sezon Premier Lig’de forma giyeceği belirtildi.

Acaba , kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu ne kadar ; 500 B € - 1 Mn € / 5 Mn € - 6 Mn € dolaylarında olsa keşke çok sevinirim valla :ayatollah:

Bizim için çok büyük bir önemi olmaması lazım artık...Zaten yabancı futbolcu yetişritip Avrupa'ya satamıyoruz..Bari Türk futbolcular yetiştirip satalım Ardalar olsun en kötü..

Hatta Umut iyi bir oyuncu ama ona Galatasaray'da yedek beklemek değilde artık 11 giyeceği bir takım lazım...Zaten 29'una geldi...

Onun yerine Enver Cenk veya altyapıdan Berk İsmail düşünülemezmi...En kötü Antep'de Cenki (ön plana çıkardılar ki o kadar abartılıcak biri değil) ama ondan iyi Muhammet Demir var...Onlara harcamalıyız artık...

Kaç senedir 29-30 yaşında yıldız diye oyuncu getirdik getirdik ne oldu UEFA'yı kendi çıkardığımız gençlerle aldık..İş Türk olması yada olmaması değil..Futbol hevesi..Daha yüksek yerlere gitme arzusu. AB yasası tek umudum..Belki genç yabancı yetenek parlatma imkanımız olur.

Ömer Şişmanoğlu da alınabilir Umut yerine. Zaten yedek bekleyecek adam dediğin gibi.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında Kayserispor’dan 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ederek, renklerine bağladığı, ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı Faslı yıldızNordin Amrabat’ı, İngiltere’nin Hull Ciyt Kulübü’ne gönderiyor. Amrabat için kendilerine yapılan kiralama teklifini kabul eden Sarı- Kırmızılılar’ın, gerçekleştirilecek son görüşmenin ardında, kiralama işlemleri için gerekli imzaları atacakları ve Amrabat’ın önümüzdeki sezon Premier Lig’de forma giyeceği belirtildi.

Kaynak neresi hocam eğer böyle birşey olursa bence çok iyi olur Ambrabat ingilterede futboluna bişeyler eklerse birsonraki sene onu kimse tutamaz.

AMRABAT satılmamalı satılmamalı en kötü + 4 te tribünde bekler çünkü yıllığı fazla değil...

ve kaç gündür özetleri izliyorum bu çocuk maç sıkıştığında oyuna girip gol attırmış. özellikle CL de soldan girip sağa çekip buraka attırdığı kafa golleri var

Bi antitez; bizim Emre'de U20'da ilah gibi oynuyordu şu anki durumu ortada :D

Ben Emre'nin Fener maçından sonra herkes parlattığındada söyledim 2-3 maç izledikten sonra...Şimarık bir oyuncu...Oynamış olmak için oynuyor...Hani daha iyi yerlere gidim vesaire değil...Arda nasıl gitti Madrid'e...Sürekli çabaladı..Emre işin şov kısmından başka birşey yapmıyor.

Re: Transfer Nöbeti

1 maç futbolcuyu göklere çıkarmaktan vazgeçin. Zaten adam fanatik şikecibahçeli. El Salvador takımı ölçü değil biraz daha fazla izlemek lazım. Bir maç kötü oynasın yerin dibine sokulur.

Re: Transfer Nöbeti

Başkan daha 2 gün önce kiralamaya sıcak bakmıyordu ne zaman kararından döndü acaba.

Galatasaray'ın listesinde yer alan, Napoli'lı yıldız Gökhan İnler için menajeri Dino Lamberti, özel açıklamalar yaptı. “Kendisi çocukluğundan beri Türkiye'de oynamayı istiyor. İyi bir teklif gelirse konuşuruz” dedi

Ben Emre'nin Fener maçından sonra herkes parlattığındada söyledim 2-3 maç izledikten sonra...Şimarık bir oyuncu...Oynamış olmak için oynuyor...Hani daha iyi yerlere gidim vesaire değil...Arda nasıl gitti Madrid'e...Sürekli çabaladı..Emre işin şov kısmından başka birşey yapmıyor.

Biraz da karakter meselesi , adamlar Avrupa'da genç oyuncu alırken , aldıkları genç oyuncunun komşularına falan soruyorlarmış nasıl , nasıl bilirsiniz falan şeklinde karakterli futbolcu önemli yani kısacası.

Bencede Ambrabat kesinlikle satılmamalı fakat kiraya verilirse hem 1 sezon oturmamış olur hemde ingilterede 1 sezon oynamak ona çok şey katacaktır.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sarı-Kırmızılıların yetenekli orta saha oyuncusuyla ilgilendiğini kaydeden Lamberti “Ancak bana doğrudan ulaşıp teklif iletmediler. Fakat Galatasaray, Napoli'yle konuştu. Napoli de bunu bana iletti” ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt