Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sonuçta 3.ligde oynuyor o rakam bile o adamlar için büyük ikramiye gibi.

Edit: Şimdi baktım kiralık oynuyormuş şu an olduğu yerde. Hamburg'daymış bonservisi.

3 milyon € aldi bu sene basi hamburg.

ayrica biz isteseydik kesinlikle bu fiyattan daha fazlasini vermek zorunda kalirdik.

bence suan dün oynayan cenk sahin ve alparslan öztürk, sener özbayrakliyi alicaksin,

bunlari kacirmiycaksin.

Galatasaray'ın listesinde yer alan, Napoli'lı yıldız Gökhan İnler için menajeri Dino Lamberti, özel açıklamalar yaptı. “Kendisi çocukluğundan beri Türkiye'de oynamayı istiyor. İyi bir teklif gelirse konuşuruz” dedi

AB statüsüne geçeceğiz gibi geliyor ancak geçmezsekte Gökhan'ı alır şu kadroyla paşa paşa 4.yıldızımızı takar , CL'de çeyrek final oynarız :yenieek:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

amrabat yanlış yerde oynatılıyor adam sol açık değil asıl yeri sağ açık 3-2 yendiğimiz real madrid maçını hatırlayın madrid'in sol kanadını felç etmişti

Ynt: Transfer Nöbeti

amrabat yanlış yerde oynatılıyor adam sol açık değil asıl yeri sağ açık 3-2 yendiğimiz real madrid maçını hatırlayın madrid'in sol kanadını felç etmişti

Aynen sol kanat da ice kat ederek oynamasi gerek ama yapamiyor. Sag kanat da basıp cizgiye inip sag ayagi ile orta falan yapabiliyor

HTC Sensation XL with Beats Audio X315e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence Fink v.d.Vaart'i solda oynatip Hakan'i forvet arkasi oynatabilir. Van der Vaart'in sorun cikaracigini sanmiyorum,adam solda da rahatlikla yüksek performansla oynayabilir. Milli takimdada Sneijderle iki oynadilar cogu macta ayni vakit.

Vander Vaart varken mi?

Ben bir şekilde Hakan'a yer açacaklarını düşünüyorum , belki rotasyonla belki ortasahanın ortasında oynatarak falan , bir şekilde bu çocuğu parlatacaklar çok açık , çocukta da kumaş var zaten :ka19:

Amrabat'ın bu sene gösterdiği performansa rağmen ben hala umutluyum ve kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Anadolu takımlarının ilk 11 inde oynayıp parlamış oyuncuların bizim gibi büyük takımlarda ilk 11 de çıkmasının daha erken olduğunu yine görmüş olduk.

O yüzden Amrabat'ı kesinlikle kaliteli bir lige ve oynayabileceği bir takıma 1 seneliğine kiralarım(satın opsiyonu olmadan). Amrabat bazı maçlarda oyuna sonradan girip maçı hareketlendirmişti ama bu oyununu ilk 11 de başladığında gösterememişti. Bazı eksikliklerini kiralık gittiği takımda halledebilir.

Bunlar olmaz, Terim göndermek istemezse de yıllık maliyeti düşük olduğu için yedek beklemesinde de sakınca olmayacağını düşünüyorum ama bu oyuncuyu kazanmak istiyorsak kesinlikle kaliteli bir lige kiralamalıyız.

UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios’tan Beşiktaşlıları kızdıran yorum.Nyon’daki şike davası savunmasında, siyah beyazlıları disipline veren müfettiş, Türk yargısının verdiği bir karar olduğu için davanın kendileri açısından çok kolay olduğunu söyledi. Palacios’un sözleri tepkiyle karşılandı.

Ömer Şişmanoğlu da alınabilir Umut yerine. Zaten yedek bekleyecek adam dediğin gibi.

Size burda bir ton adam sayabilirim...Hatta sayayım şöyle.

Enver Cenk

Muhammet Demir

Berk İsmail

Ömer Şişmanoğlu dediğiniz gibi

Artun olabilir hani biraz hızlanması lazım ama tam bir lider.

Başka kimse gelmedi...

Bir de şöyle bakalım...

Emre , Aydın hepsi kendi altyapımızdan çıktı..Tamam Galatasaray'a körü körüne bağlı oyuncular..Ama artık herkesin gördüğü bir gerçek var ki genç yetenekle uzaktan yakndan alakaları yok..Yedekte oyuna girip skoruda maximum 2-3 maç değiştirirler...Kenarda bekletmenin alemi yok...

Aydın'a yurt dışından teklifler var bırakın gitsin,belki kendine birşeyler katar...Emre'yide futbolun ne zor bir oyun olduğunu görsün diye bir Anadolu kulübüne...Bursaspor ideal bence onun için...Hatta Engin'e bile yurt dışına gitme kolaylığı sağlamak lazım...Hakemler sürekli üstüne oynuyo belki Gökdeniz gibi olabilir Rusya'da sevilen bir oyuncu olur..Sabri 30'una geldi hani birden fazla mevkide oynayacak olmasa tamam derdim ama o yedek kalmayı hatta tribünde oturmayı dert etmiyo birşeyler için çabaladığını göremiyoruz o kalsa bir oyuncudan sakınca gelmez.Yekta en sevdiğim oyuncuların başında ama yaş aldı başını gidiyo..İyi ama oda Umut gibi 11'de oynayacağı bir takım bulmalı...Bizde yedek bekleyerek ömrü geçmesin futbol hayatı bitmesin...

Yerlerine alınacak oyuncular ise

Kerim Frei zaten malum...Hırslı bir oyuncu , hazırlık maçlarında bile birşeyler yapmak için ne varsa koyuyor ortaya

Jem Karacan eğer Melo alınmazsa orta sahada Melo'nun yaptığı görevlerden biri olan presi Jem'e yükleyebiliriz.İnler o kadar basan biri değil Melo gelmezse.Veya hamit oynarsa basan oyuncular değil...

Mertan artık 21 yaşına geldi sonu Serdar Eyliğe dönmemeli...Şans verilip ne vereceğini görelim..Ama yedeklerle değil Drogba ve Sneijderlerle bir maçta oynatalım mesela Emirates kupasında...Ne olacaksa görülmeli...

Barış Gök ben çok beğeniyorum...Çok potansiyelli fazla konuşulmuyo A2'de...İyi pas tercihleri yapıyo.

Okay boyu uzun olmasına rağmen iyi bilekleri var Ceyhun takası ideal.

Edit: Şener'i unutmuşum...Hamit'i ortaya Sabri'yi öne çekip Şener'i sağ bek alternatifi yapalım...Sözleşmesinde 3M £'ye serbest kalır maddesi varken kaçırmamalıyız..

Aklıma yeni geldi u20 stoperi Ethem'de ilerde önemli yerlere gelebilir...Keza sol bek İlkay'da öyle...Ama alcaksak bile oynayacağı bir takıma kiralamak lazım 1 sene ki pişsin.

Alpaslan'ı unutun Liege gitti.

3 milyon € aldi bu sene basi hamburg.

ayrica biz isteseydik kesinlikle bu fiyattan daha fazlasini vermek zorunda kalirdik.

bence suan dün oynayan cenk sahin ve alparslan öztürk, sener özbayrakliyi alicaksin,

bunlari kacirmiycaksin.

3.ligden alıyoruz Eskişehirden değil..O dediğini Türkiye'de yapıyorlar. Yurt dışında profesyönel yönetim var...Belli bir fiyat...Herkes için ne fazlası ne eksiği.

aynen.. Frei , Okay , Jem yerli açısından iyi hamleler olur

ayrıca artık Mertan'a şans verilsin , yok olup gidecek diğerleri gibi

3.ligden alıyoruz Eskişehirden değil..O dediğini Türkiye'de yapıyorlar. Yurt dışında profesyönel yönetim var...Belli bir fiyat...Herkes için ne fazlası ne eksiği.

shaqiri olayini hatirlamiyorsun galiba biz 15 milyon verdigimiz halde bize vermediler 12 milyona bayern verdiler,alman kulüblerini yönetenlerde manyak degil cok iyi biliyorlar bizim icin türk futbolcularinin degerini

shaqiri olayini hatirlamiyorsun galiba biz 15 milyon verdigimiz halde bize vermediler 12 milyona bayern verdiler,alman kulüblerini yönetenlerde manyak degil cok iyi biliyorlar bizim icin türk futbolcularinin degerini

Bizim 15 verdiğimize inanıyormusunuz cidden ... En fazla 11 vermişlerdir.

SA beyler..

Reis 3 Mn £ (Pound) değil serbest kalma maddesi Şener'in , 2 Mn € (Euro) :yenieek:

Taha Tekler

Ben AB statülü sisteme geçersek yerli oyunculara zaten az verdiğimiz önemi de yitireceğimizi düşünüyorum camia olarak :sad007: Ama tabi ki AB statülü sistem şart.

Kerim Frei , Jem Karacan , Okay Yokuşlu , Şener Özbayraklı , Aykut Demir çok kaliteli ve potansiyele sahip oyuncular , alınıp denenmeleri çok çok iyi olur.

Diyelim ki AB statülü sisteme geçemedik o zaman kurulacak kadro çok belli ;

Muslera

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut

Bu şekilde bir kadro gerçekten çok çok kaliteli olurdu ; ek olarak formuna göre Hamit'i , Jem veya Engin kesebilir diye düşünüyorum.

Şu kadronun maliyeti ne kadar sanki , o yüzden her ne olursa olsun bizi kimse tutamayacak en fazla bu sezonda saçmalar TFF sonra gider , en fazla yapacakları 6+0+4 oda sadece bu sezonluk.

Reis 3 Mn £ (Pound) değil serbest kalma maddesi Şener'in , 2 Mn € (Euro) :yenieek:

@Taha Tekler

Ben AB statülü sisteme geçersek yerli oyunculara zaten az verdiğimiz önemi de yitireceğimizi düşünüyorum camia olarak :sad007: Ama tabi ki AB statülü sistem şart.

Kerim Frei , Jem Karacan , Okay Yokuşlu , Şener Özbayraklı , Aykut Demir çok kaliteli ve potansiyele sahip oyuncular , alınıp denenmeleri çok çok iyi olur.

Diyelim ki AB statülü sisteme geçemedik o zaman kurulacak kadro çok belli ;

Muslera

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut

Bu şekilde bir kadro gerçekten çok çok kaliteli olurdu ; ek olarak formuna göre Hamit'i , Jem veya Engin kesebilir diye düşünüyorum.

Şu kadronun maliyeti ne kadar sanki , o yüzden her ne olursa olsun bizi kimse tutamayacak en fazla bu sezonda saçmalar TFF sonra gider , en fazla yapacakları 6+0+4 oda sadece bu sezonluk.

Öncelikle Şener'i kaçırmak daha büyük bir saçmalık olur 2'se birinci olarak...

2.ci olarak AB sistemi olmasına rağmen Selçuğu kesmeyi düşünen biri varmı? yok....Neden kaliteli oyuncu her şartta oynar...

Yabancı sınırı bence diğer ismiyle Pollyannacılık...Değeri Avrupa'da 2M bile etmeyecek oyuncuları 5M'E bize kitliyolar...Neden? Yabancı sınırı...Yerli oynatmak zorundasın.

Yabancı sınırı olmasa geçen sezon ilk yarıda ki performansıyla Hamit oynarmıydı 2.yarıda da,yoksa devre arası oraya birini alırlarmıydı? sorarım size.

Öncelikle Şener'i kaçırmak daha büyük bir saçmalık olur 2'se birinci olarak...

2.ci olarak AB sistemi olmasına rağmen Selçuğu kesmeyi düşünen biri varmı? yok....Neden kaliteli oyuncu her şartta oynar...

Yabancı sınırı bence diğer ismiyle Pollyannacılık...Değeri Avrupa'da 2M bile etmeyecek oyuncuları 5M'E bize kitliyolar...Neden? Yabancı sınırı...Yerli oynatmak zorundasın.

Yabancı sınırı olmasa geçen sezon ilk yarıda ki performansıyla Hamit oynarmıydı 2.yarıda da,yoksa devre arası oraya birini alırlarmıydı? sorarım size.

Yanlış anladın hocam benim dediğim yerli oyunculara karşı ilgimizin düşüp , önemini yitirmesi , Selçuk , Burak veya Semih için değil , alınabilecek denenebilecek genç yetenekler hususunda Kerim olsun , Okay olsun vs.

Hamit'in yerine sınır falan olmasaydı kesin transfer gelirdi devre arası. :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt