Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Simdi avrupada da her sey yolunda gitmedi gitmiyor böyle konularda maalesef. hele hele fifa ve uefada bir cok konu patlak verdi son zamanlarda.

ama bu demek olmuyor ki bu yoldan devam ediyorlar. onlarin ayaklarina basan cok daha önemli kurumlar var ki cok titiz davranmalari gerekiyor artik.

Aziz dedigin gibi hem orasini Türkiye ile kiyasladi biraz herhalde. Bu olayi kapata bilirim yada biliriz düsüncesindeydi ki yanilmis oldu böylelikce.

Simdiye olan cezalar ve gelecek muhtemelen cezalar her sey yolunda ve adaletli cekilde verilen cezalardir. ancak az mi verdiler yada cokmu diye tartismaya acik bir durumdur. Bu saaten sonra amerikan basbakani gelse kurtaramaz feneri bu durumdan.

Ama bak yemin ediyorum biz olsak ayni durumda ilk ben mail yagmuru tutardim ilk Galatasaray kongre üyelerine düsürün takimi diye ligen .

suclari okadar acik ortadaki yani. tapeleri okumanizi tafsiye ederim yapmadiysaniz. ben okumasini yazmasini seven birisi olarak elime ne geldiyse roman kitabi gibi okudum objektivligimi kaybetmeden. bu sucu islemedi fenerli yönetcilileri diyenin he he yav deyip gecerim ancak acikcasi.

Sana lafim degil bu son cümlem yanlis anlama :) genel mesajim oldu bu konu hakinda. üzüldügüm konu sadece benim ülkemdeki insanlar bu serefsizligi ört bas etmek istemesidir. elin gavuru gelip Adaleti sagliyor olmasi bir Türk olarak biraz gururumu incetiyor acikcasi. elin cingeni rumenler cezayi kesti biz ise yapamadik :SS: Utanc verici bu resmen ülke adina. bide burdan bakin yani :SS:

Bu gelinen noktanın birçok kişinin bildiği gibi tek mantıklı açıklaması ve sebebi budur.

Artı olarak buna destek verenlerdir. Sorumluları, daha evvelde yazdığım gibi Sn. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı tarafından gereken şekilde değerlendirilmelidir.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dün Türkfutbol'da haber görmüştüm bu cezalar yüzünden ertelenmiş diye.Doğru sanırım :sad007:

ohoho.. o haber dogru ise isimiz is bu tff ile. iki takim ceza aldi diye bütün diger konular konusulmuyormu yani ?! nasil bir sey bu ya anlamiyorum. camp baslayacak transfer dönemi basladi...ya offf. cocuk oyuncagimi bu ya .

UEFA Disiplin müfettişinin, FB'nin cezasının 3+2, BJK'ın cezasının 1+1 olarak arttırılmasını Tahkim Kurulu'ndan talep edeceği iddia ediliyor.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

mesaj yazarken sayfalar neden kasmaya başladı ...:confused: makineler mi ısınmaya başladı yoksa.:D

Bu gelinen noktanın birçok kişinin bildiği gibi tek mantıklı açıklaması ve sebebi budur.

Artı olarak buna destek verenlerdir. Sorumluları, daha evvelde yazdığım gibi Sn. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı tarafından gereken şekilde değerlendirilmelidir.

ya hukumet cooookdan hal ederdi bunu simdiye kadar ama oy kaybederim korkusundan resmen sucu nasil kapata biliriz derdindeydi en basda Rte . Platini ile kurumlar ile kisiler ayrilsin ricasinda kim istedi ?! yada hic olmadi 5 sene kapatiriz dükani diyen kimdi ?! bunlar ancak bu saaten sonra karismiyoruz ne haliniz varsa görün der. kapilar arkasinda ama ya ülkenin ipini cekecekler yada o takimlar cezalari neyse verin ama ülke futboluna bir sey olmasin diyecekler. gezi parkindaki olaylardan sonra ne diye bilir sence ?! Ultraslan bu konuda elestirsemde cok iyi politika izledi bence. zaten

daha dün istanbuls il bakani ne dedi hatirlayalim. Galatasaray yetiyor bize zaten avrupa icin. benim anladigim kadari bu resmen ultimatom mesajidir. ince notlari almak önemlidir :)

Le gros coup de Man City pour remplacer Tévez, les nouvelles pistes clinquantes de Galatasaray*!

Galatasaray prêt à de nouvelles folies

Après Wesley Sneijder ou encore Didier Drogba, Galatasaray souhaite recruter clinquant cet été et ciblerait aussi Angel Di Maria. Selon Fotomaç, le Brésilien Kaka et le Ghanéen Sulley Muntari seraient également dans le viseur du club stambouliote, non concerné par le scandale des matches truqués qui a notamment vu Besiktas et Fenerbahçe être lourdement sanctionnés

472.gif

Après Wesley Sneijder ou encore Didier Drogba, Galatasaray souhaite recruter clinquant cet été et ciblerait aussi Angel Di Maria. Selon Fotomaç, le Brésilien Kaka et le Ghanéen Sulley Muntari seraient également dans le viseur du club stambouliote, non concerné par le scandale des matches truqués qui a notamment vu Besiktas et Fenerbahçe être lourdement sanctionnés

141.gif

Re: Transfer Nöbeti

Dün Türkfutbol'da haber görmüştüm bu cezalar yüzünden ertelenmiş diye.Doğru sanırım :sad007:

Şeref yoksunları önümüzü kesmek için her türlü gelişmeyi aleyhimizde kullanıyorlar. Avrupa Adalet Divanına başvurmak için daha neyi bekliyorlar ? Yine transferler kampa yetiştirilemeyecek böyle giderse.

UEFA Disiplin müfettişinin, FB'nin cezasının 3+2, BJK'ın cezasının 1+1 olarak arttırılmasını Tahkim Kurulu'ndan talep edeceği iddia ediliyor.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

yorumsuz..

daha fazlası umuduyla sevinmek için erken olabilir..

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 17h

Farfan...

Haluk Abi ne demek istiyordu acaba...:confused:

ya hukumet cooookdan hal ederdi bunu simdiye kadar ama oy kaybederim korkusundan resmen sucu nasil kapata biliriz derdindeydi en basda Rte . Platini ile kurumlar ile kisiler ayrilsin ricasinda kim istedi ?! yada hic olmadi 5 sene kapatiriz dükani diyen kimdi ?! bunlar ancak bu saaten sonra karismiyoruz ne haliniz varsa görün der. kapilar arkasinda ama ya ülkenin ipini cekecekler yada o takimlar cezalari neyse verin ama ülke futboluna bir sey olmasin diyecekler. gezi parkindaki olaylardan sonra ne diye bilir sence ?! Ultraslan bu konuda elestirsemde cok iyi politika izledi bence. zaten

daha dün istanbuls il bakani ne dedi hatirlayalim. Galatasaray yetiyor bize zaten avrupa icin. benim anladigim kadari bu resmen ultimatom mesajidir. ince notlari almak önemlidir :)

Sn. İst. Valisi; vilayet makamının resmi görüşlerini değil şahsi fikirlerini beyan etmiştir. Ötesi yoktur.

Ama yıpratma ve tepki merkezi olarak kullanma amacı elbette olacaktır.

Bugün bir gazetecinin feneri cumhuriyetle bağdaştırarak konuyu üstü kapalı valiye bağlamasına zaten A. yıldırım da müsaade etmedi.

Akıllıca bir iş yaptı gerçekten . ilave cepheler açmak için uygun zaman değil fenerbahçe adına..

Bravvo O ZAT. Tebrikler !...

muhabir: neden 3 temmuz sürecinde cumhuriyet değerlerine saygılı fenerbahçe hedef alındı ve....................

O ZAT (muhabirin sözünü keserek) : Bu işe siyaseti karıştırmayın...:yenieek:

bitirin artık şu meloyu. bizimkilerin inleri falan alacağı yok, zaten napolide aldığı rakamın altına niye versin, saçma sapan iş yapmanın anlamı yok, gidin alın getirin meloyu, zamanında başlasın çalışmalara

Sn. İst. Valisi; vilayet makamının resmi görüşlerini değil şahsi fikirlerini beyan etmiştir. Ötesi yoktur.

Ama yıpratma ve tepki merkezi olarak kullanma amacı elbette olacaktır.

Bugün bir gazetecinin feneri cumhuriyetle bağdaştırarak konuyu üstü kapalı valiye bağlamasına zaten A. yıldırım da müsaade etmedi.

Akıllıca bir iş yaptı gerçekten . ilave cepheler açmak için uygun zaman değil fenerbahçe adına..

kisisel görüsünü bu konu hakinda vermez vali. en azindan kameralarin karisinda veremez hic bir cekilde. dostlar arasinda konusmalarda söylese ve basina düserse dedigine katilirim ama bu cekilde olunca senin dediklerine katilmam mümkün degil.

az önce sunucu yogunlu oldugundan giremedim sevinmiştim bende bi transfer haberi var diye :sad007:

hayat bitmis

Şimdi biz AB konusu için dava açsak ve mesela 4-5 ay sonra olumlu bir şekilde karara bağlansa , sezon içinde hemen uygulamaya geçilebiliyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt