Simdi avrupada da her sey yolunda gitmedi gitmiyor böyle konularda maalesef. hele hele fifa ve uefada bir cok konu patlak verdi son zamanlarda.
ama bu demek olmuyor ki bu yoldan devam ediyorlar. onlarin ayaklarina basan cok daha önemli kurumlar var ki cok titiz davranmalari gerekiyor artik.
Aziz dedigin gibi hem orasini Türkiye ile kiyasladi biraz herhalde. Bu olayi kapata bilirim yada biliriz düsüncesindeydi ki yanilmis oldu böylelikce.
Simdiye olan cezalar ve gelecek muhtemelen cezalar her sey yolunda ve adaletli cekilde verilen cezalardir. ancak az mi verdiler yada cokmu diye tartismaya acik bir durumdur. Bu saaten sonra amerikan basbakani gelse kurtaramaz feneri bu durumdan.
Ama bak yemin ediyorum biz olsak ayni durumda ilk ben mail yagmuru tutardim ilk Galatasaray kongre üyelerine düsürün takimi diye ligen .
suclari okadar acik ortadaki yani. tapeleri okumanizi tafsiye ederim yapmadiysaniz. ben okumasini yazmasini seven birisi olarak elime ne geldiyse roman kitabi gibi okudum objektivligimi kaybetmeden. bu sucu islemedi fenerli yönetcilileri diyenin he he yav deyip gecerim ancak acikcasi.
Sana lafim degil bu son cümlem yanlis anlama

genel mesajim oldu bu konu hakinda. üzüldügüm konu sadece benim ülkemdeki insanlar bu serefsizligi ört bas etmek istemesidir. elin gavuru gelip Adaleti sagliyor olmasi bir Türk olarak biraz gururumu incetiyor acikcasi. elin cingeni
rumenler cezayi kesti biz ise yapamadik :SS: Utanc verici bu resmen ülke adina. bide burdan bakin yani :SS: