Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Okay şu ham hali ile en fazla Musa Çağıran falan olur maalesef. Çok fazla çalışması lazım. Daha doğru durmalı sahada. Staminası düşük şu an yükseltip tempolu oynayabilmeli.

Bunları yapabilmek için en fazla çalışan o olmak zorunda.

Okay şu ham hali ile en fazla Musa Çağıran falan olur maalesef. Çok fazla çalışması lazım. Daha doğru durmalı sahada. Staminası düşük şu an yükseltip tempolu oynayabilmeli.

Bunları yapabilmek için en fazla çalışan o olmak zorunda.

evet eksikleri var ama calisirak giderilecek eksikler bunlar. ama bu cocukda bir sey varki öyle calisirak elde edilemiyor kolay kolay. oyun okuma becerigi cok üst düzeyde. cok degil 2-3 sene sonra pro gibi yasarsa muthis birisi cikar ortaya ki ben fatih hoca bu konuda güveniyorum acikcasi.

okayı 3 yıldır takip ediyorum çok potansiyelli bi çocuk

[h=1]Demirören: Yeni alınmış bir karar yok[/h]

Fenerbahçe'nin dışında diğer kulüplerin, yabancı futbolcu sayılarının AB statüsünde oynamalarını bekledikleri Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yeni bir karar çıkmadı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Henüz alınmış bir karar yok. 6+0+4 kararımız geçerlidir" dedi.

Demirören: Yeni alınmış bir karar yok - Milliyet

[h=1]Demirören: Yeni alınmış bir karar yok[/h]

Fenerbahçe'nin dışında diğer kulüplerin, yabancı futbolcu sayılarının AB statüsünde oynamalarını bekledikleri Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yeni bir karar çıkmadı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Henüz alınmış bir karar yok. 6+0+4 kararımız geçerlidir" dedi.

Demirören: Yeni alınmış bir karar yok - Milliyet

tüpçü gidici zaten,takmayın onu.seve seve kabul edecek.

Transfer Nöbeti

2 yildir Muhammet Demir'in alinmasini bekliyorum. ihtimal dusuk ama insallah gelir. İlerki yillarda cok faydasi olur takima. Ama forumda cok begeneni yok sanirim

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Diğer yeni söylem: 2020

Yani meşhur “ülke menfaatleri” gereği çekilen CAS davası.

Aziz Başkan burada iki kez çok sakıncalı toplara giriyor.

Birinde, “Başbakan (veya TFF), Türkiye’nin 2020 Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası adaylığı adına Fenerbahçe’nin şerefini ve menfaatini pazarlık konusu yaptı” demeye getiriyor.

Bir kere, buna mutlaka cevap verilmeli, bu konu Fenerbahçe camiasına açıklanmalı. Ülke olarak mevcut adaylıklarımızın bu ithamla nasıl tehlikeye girdiğine değinmiyorum bile… ALINTIDIR

Hacıosman İbrahim Kanaltürk'te. İzlemek isteyenler varsa.

biliyorum çok şanssız bi sene geçirdi. yalnız trabzon kapabilir bunu da o zaman insallah burak vol2 olmaz yoksa zor alırız bu sefer ellerinden :)

futbolu kafasıyla oynayan ender türk forvetlerden diye düşünüyorum

bilmiyorum vallahi. ben pek öyle abartacak bir yetenek göremedim bu cocukda. kötü degil ama öyle vay vay süper de diyemiyorum.

bir ümit karan olur belki en fazla ola bilirse. ama oraya gele bilmesi icin biraz sans lazim. yani sakatliklar ve sayre gelisimini ciddi cekilde engeler her yönden. simdi alsak mesela söner futbol kariyeri bence. 11 i gectim 18e bile giremez

U-20 deki İbrahim şimdiden futbolu bıraksın

Zorlamanın anlamı yok

bilmiyorum vallahi. ben pek öyle abartacak bir yetenek göremedim bu cocukda. kötü degil ama öyle vay vay süper de diyemiyorum.

bir ümit karan olur belki en fazla ola bilirse. ama oraya gele bilmesi icin biraz sans lazim. yani sakatliklar ve sayre gelisimini ciddi cekilde engeler her yönden. simdi alsak mesela söner futbol kariyeri bence. 11 i gectim 18e bile giremez

haklısın renktaş umut bulut gibi beğendiğim bi adam bile fırsat bulamazken bu cocuğun işi zor olur.

Hafta sonu en azindan 1 transferimiz belli olsa:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt