Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adını ağzıma almak istemiyorum, benim muhattabım değil, FB başkanı da değil zaten artık zat-ı muhterem"

ohaaaaaaaaaa neler diyor hacıosman yuhh:)

aziz yıldırım boşuna konuşuyor delikanlı değil diyor:)

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 6 dk

Ü.Aysal'la konuştum: "Salı günü İstanbul'a döneceğim.. Salıya kadar transferde yaprak kımıldamaz bizim açımızdan.. Söylentilere inanmayın.."

coentrao olmazsa kolarov olsun .en azından ne yapacagı belli adam .ayrılacagını acıklamıs .düzenli forma giymek istiyorum gerekirse daha az ücrete oynarım diyor. ne yapacagı belli olmayan adama vermeyelim artık paraları

onu dedigini duydum ama bugun man city nin idarecesi kolarov u satmayacagini acikladi, juventus istemis tevez i alirken, ama onu satmayacagiz demisler

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 6 dk

Ü.Aysal'la konuştum: "Salı günü İstanbul'a döneceğim.. Salıya kadar transferde yaprak kımıldamaz bizim açımızdan.. Söylentilere inanmayın.."

aga bu adamı biri ünal aysal ım diye işletiyor.adam sürekli ünal aysalla konuşuyor yok böyle bi şey :asd:

Okay'in golünü yeni gordum, super gol atmis. Turnuva sonu alsak iyi olucak:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Transfer Nöbeti

Okay mokay demeyin la birdaha kazıklanmanınn anlamı yok. Bırakın çürüsün kayseri'de..

Seten kadar fake bir adam görmedim ya ne zaman konu açılsa Ünal Aysal'la konuştum şöyle şöyle diyor diye tweet atıyor. Az sonra da Kanaltürke bağlanacakmış , ilk defa sesinin duyacam adamın .

kim ne derse desin hacıosmanoğlu cidden sempatik

Seten kadar fake bir adam görmedim ya ne zaman konu açılsa Ünal Aysal'la konuştum şöyle şöyle diyor diye tweet atıyor. Az sonra da Kanaltürke bağlanacakmış , ilk defa sesinin duyacam adamın .

Adam yallanlarla televiziyona girmeyi bile basarmis, artik o palavracilarin idolüdür.:trollface:

Halil yedek kulübesine her türlü gider umarım alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt