Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Köpük partisinden yeni geldim üst baş kalmadı hadi iyi geceler herkese

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu hızla kampa yetişecek transferler.

Bence sağ beke ihtiyacımız var Eboue gitgide performansı düşüyor defansta olmayacak hatalar yapıyor onun gönderilip yerine yabancı alınması pek mümkün değil ama en azından Şener alınsa 2 milyona serbest kalma maddesi varmış bir gg olma potansiyeline sahip en azından ne kaybederiz.Yiğit'e 3 Sercan'a ha keza öyle vermişken Şener'e 1 m € vermek abes olmasa gerek.

melo ile umutu alıp beklyeseydi yabancı sınırı kararını duruma göre frei,nani veya farfan alınırdı biterdi...

hull city amrabat' 9 m€ verecekmiş hemen yollamak lazım böyle bir şey olursa

1016298_519701668079108_147063844_n.jpg

Amrabat'a Hull'dan sonra , West Brom ve Fulham'da talip olmuş , Kerim Frei + Para = Amrabat yapabilirmişiz. :yenieek:

Tüpçü bizi oyalıyor bence çıkmayacak böyle bir karar

Ben geleceğini düşünüyorum bu kararın , bizim yönetimin , kulübün başına geldiği günden beri böyle bir çalışması varmış ve bence işi derinden , sessiz götürüyorlar bir şekilde halledilecek , hele ki şu kaos ortamında bir serbest olsun şu sistem , şu kadroyu çıkarırız ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Yabancı2

Drogba​

4-2-3-1 görünümlü , 4-3-3 yani :yenieek:

Sol beke ; Aly Cissokho , Guilherme Siqueira , Aleksandar Kolarov , Benoit Tremoulinas , Carlinhos olabilir.

Kanada ; Luis Nani , Xherdan Shaqiri vs. isimler olabilir.

Tek düşündüğüm acaba G.Amerika uyruklu oyuncular için durum ne olacak +2+3 falanda bunun için kontenjan verilir mi acaba ? :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt