Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar gürler ile bjk ilgileniyomus

o cocukta buyuk potansiyel var kaptirmazsak iyi olur

Monaco'nun Lille forması giyen sol bek Lucas Digne için kulübü ve oyuncuyla her konuda anlaştığı iddia edildi. (L'Equipe)

Bir yıldız sol bek adayı daha gidiyor , elin adamları kimleri alıyor bizde daha tık yok :sad007:

:asd:

Serdar gürler ile bjk ilgileniyomus

o cocukta buyuk potansiyel var kaptirmazsak iyi olur

salla onu iyiki almadık

Neden Serdar çok kaliteli bir oyuncu ancak ben Beşiktaş'ın o kadar bütçesi olduğunu sanmıyorum , Cenk Tosun , Veysel Sarı , Serdar Kurtuluş , şu adı geçen yabancı stoper ve yabancı bir sol bek ile transferi kapatırlar , bu transferler de onları çok çok zorlar zaten :yenieek:

AS Monaco, Toulouse'nin Fransız ön liberosu Etienne Capoue'nin transferini noktalamak adına somut adımlar attı. (Le 10 Sport)

Monaco gerçekten işini biliyor , kendi lig pazarını çok iyi kullanıyorlar , PSG o kadar iyi kullanmıyor aslında bu pazarı sadece Matuidi ve Gameiro transferi Fransa pazarı içinde çok iyiydi diğerleri iyi değildi çünkü diğerleri yok :D

:yenieek:

İyi hamleler yapıyolar o bütçe ile.

ben iyi hamleler yaptığını düşünmüyorum eğer bjkyi büyüklerden sayıyosak ;)

o futbolcuları biz alsak taraftar isyan ederdi bu da bjknin küçüldüğünü gösteriyo bence

kuyt gibi oldu biraz :D

kasımpaşa daha iyi transferler yaptı bence :D

adam gelmiş 30 yaşına 10m verecek değiliz ya

yıllık 3m çok ciddi para bu klüpte en fazla 3 oyuncu alması lazım. selçuk kaç para alıyo melo selçuktan çok almaması lazım bence

bjkye iyice anadolu klübü oldu

Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.

"Türkiye ve Trabzonspor'da 10 milyon euro edecek oyuncu yok.

adamların açıklamalara bak, açlıktan millete laf eder duruma gelmişler

sağbek örneği sabah sabah iyi güldürdü:lol::lol::lol:

BJK'nin sıkıntıları var. Ben de hiç sevmem bu kulübü ama Orman-Özen-Bilic bana sempatik gelen bir üçlü ve takıma da yansıtırlarsa bunu başarılı olabilirler.

Arkadaşlar yabancı sınırında AB pasaportlu oyuncuların serbest olması halinde, yani kabul edilirse çift pasaportlu oyuncuları da kapsıyor mu acaba? Örneğin bizdeki çift pasaportlu oyuncular: Fernando Muslera: Uruguay-İtalya , Eboue: Fildişi Sahili-Almanya , Felipe Melo: Brezilya-İspanya , Drogba: Fildişi Sahili-Fransa Amrabat: Hollanda-Fas

Arkadaşlar yabancı sınırında AB pasaportlu oyuncuların serbest olması halinde, yani kabul edilirse çift pasaportlu oyuncuları da kapsıyor mu acaba? Örneğin bizdeki çift pasaportlu oyuncular: Fernando Muslera: Uruguay-İtalya , Eboue: Fildişi Sahili-Almanya , Felipe Melo: Brezilya-İspanya , Drogba: Fildişi Sahili-Fransa Amrabat: Hollanda-Fas

Kapsıyor hocam kapsıyor merak etmeyin ancak Eboue : Fildişi Sahilleri ve Belçika , Almanya değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt