Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Ancelotti , Coentrao'yu istemiyormuş , ne pahasına olursa olsun satılacakmış , sadece İtalya'dan talipler varmış.

Keşke devreye girip alsak , İtalya'da bugün hangi takım çıkarıp verebilir bir anda 10-15 Mn €'yu kolay kolay , İnter mi , Milan mı ?

Sadece Juve belki onlarda Kolarov ile ilgileniyorlar onu getirecekler , Coentrao gibi bir beki parçalı ile görsem daha ne isterim :rolleyes:

Bu arada Ancelotti , Coentrao'yu istemiyormuş , ne pahasına olursa olsun satılacakmış , sadece İtalya'dan talipler varmış.

Keşke devreye girip alsak , İtalya'da bugün hangi takım çıkarıp verebilir bir anda 10-15 Mn €'yu kolay kolay , İnter mi , Milan mı ?

Sadece Juve belki onlarda Kolarov ile ilgileniyorlar onu getirecekler , Coentrao gibi bir beki parçalı ile görsem daha ne isterim :rolleyes:

Gercekten Süper olur, hem Coentrao klasik sol bek degil, ofansif anlamdada iyidir. Ama Bizim Yönetim'den beklemeyin :sad007:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Digitürk iki sene uzattım 180 Euro'ya toplam inanamadim bu fiyata nasıl bir promosyonsa bu fener ligden mi düşecek acaba.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

febeş kümeye düşerse o promosyon 120 euro civarına düşecektir. şimdiden ne satsak kardır fikrindeler..:yenieek:

Gercekten Süper olur, hem Coentrao klasik sol bek degil, ofansif anlamdada iyidir. Ama Bizim Yönetim'den beklemeyin :sad007:

Aynen çok dengeli ve müthiş bir sol bek , imkansız , ama şu kadro ne iş yapar be ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Coentrao

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

Sistem 4-2-3-1 görünümlü 4-3-3. :yenieek:

[video=youtube;U9FBMh6Ef7o]https://www.youtube.com/watch?v=U9FBMh6Ef7o[/video]

Adam reis ya :ayatollah:

Aynen çok dengeli ve müthiş bir sol bek , imkansız , ama şu kadro ne iş yapar be ;

Muslera

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

Aynen alabilsek bu adamı, süper iş yapmış oluruz.

Muslera

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

böyle biri nasil reyiz oluyor ? xD

Funny Coentrao went in bench but he isn`t even in 18 List - YouTube

Bu arada ;

PSV Eindhoven, Hollanda'nın gelecek vaadeden oyuncusu Adam Maher'i AZ Alkmaar'dan transfer etti. Bonservis bedelinin 8 milyon Euro olduğu iddia ediliyor.

Maher'de çok kaliteli bir oyuncu , '' The Next Wesley Sneijder '' olarak lanse ediliyor :yenieek:

Kiralamayi deneyebiliriz, belki kabul ederler. Satin alamayiz cünkü adamlar 30-35 Milyon´a almisti Coentrao´yu zaten.

Ben demistim, Transfer'ler Lig'in 3. Hafta'sinda biter, her zamanki gibi.

CAS konusu tahkimin cezayı onamasından sonraki aşama. ama ortada bir keyfiyet izlenimi veren olay varsa ve bu olay keyfiyetin onayı olarak tahkimi de geçerse o zaman fener in daha evvel castan davayı çekmesi olayından ayrılarak ceza kurulunun önceki cezayı onamaması sebep gösterilerek başvuru yapma hakkı doğar.

Başka bir konu da 2012 de fenere CL ye göndermeme kararı TFF nin de değil fenerin kendi kararı da değil Uefa CL ye fenerin yerine trabzonu göndermesi için TFF ye yazılı talimatı olduğu o zamanın fb. başkan vekili Nihat ÖZDEMİR (Ali KOÇ da olabilir) tarafından açıklanmıştı bir zamanlar. fenerin elinde böyle bir belge olmadan itirazında ısrar etmesi bişey değiştirmeyeceği gibi fazladan ceza ve hatta FİFA da olumsuz kanaatlerin oluşarak alt lige kesin inmesi şeklinde yansıması olabilir.

Benim fenere itirazında hak vermem konusu tamamen; Fenerin elinde bu yazılı talimat varsa hak iddia edebilir şeklindedir, Bu belge olmadan itirazı düşünmesi bile saçmalık tabii ki. Bu komik hak aramaya ben değil, birazcık hukuktan anlayan febeşiyeler bile kı.ıyla gülerler.:yenieek:

Biraz evvel Telegolde okunan uefa mektubunun gerçekliğinden daha evvel bahsetmiştik..

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/147573-transfer-nobeti-522.html#post6633918

Kiralamayi deneyebiliriz, belki kabul ederler. Satin alamayiz cünkü adamlar 30-35 Milyon´a almisti Coentrao´yu zaten.

R.Madrid ile kulüp bazında iyi ilişkilerimiz var, bunu kullanarak kiralama işinin zor olacağını sanmıyorum.

Coentrao da bize sıcak bakması için çok neden var, aslında bu transfer zor gibi durmuyor sadece Terim'in ve Aysal'ın onay vermesi lazım.

Carlinhos dangalağının kaprislerine çekeceğimize Coentrao için uğraşsak daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt