Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kiralamayi deneyebiliriz, belki kabul ederler. Satin alamayiz cünkü adamlar 30-35 Milyon´a almisti Coentrao´yu zaten.

R.Madrid ile kulüp bazında iyi ilişkilerimiz var, bunu kullanarak kiralama işinin zor olacağını sanmıyorum.

Coentrao da bize sıcak bakması için çok neden var, aslında bu transfer zor gibi durmuyor sadece Terim'in ve Aysal'ın onay vermesi lazım.

Carlinhos dangalağının kaprislerine çekeceğimize Coentrao için uğraşsak daha iyi.

Katılıyorum ancak Carlinhos'ta kötü oyuncu değil şimdi hakkını da vermek lazım haa , medyanın bize duyurduğuna göre naz yapıyor ama olayların iç yüzünü bilemeyiz.

Coentrao'ya gelince opsiyonlu kiralanabilir , opsiyonu tahminen 10-15 Mn € arası olur , Ancelotti'nin isteğine göre R.Madrid zarar etme pahasına gönderecekmiş , Coentrao'yu hem 30-35'e aldı diyorsunuz da kim verir şuan bu paraları Coentrao'ya zaten adamlar 15 verseler , sırtlarında götürürler ve sadece İtalya'dan talipleri varmış , İtalya'dan kim bir anda çıkarıp 15 Mn € verebilir , biz iyi ilişkilerimiz sayesinde opsiyonlu kiralasak bir sezonluğuna opsiyonda 10-15 Mn € arasında bir rakam olsa , denesek baktık burada da kopuyor gidiyor tutan yok , basarız parayı alırız , 10-15 Mn € artık bizim sıkıntı olmamalı böyle transferlerde :yenieek:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Lig Tv, Lig TV2 VE Lig TV3 açıkmi hepsi burda ayliğı 40 lira

bahsedilen fiatlar aylık değil, yıllık veya 2 yıllık gibi uzun vadeli teminatlar için geçerli olabilir..

Daha detaylı bilgi için, Sn @Leo ile görüşebilirsiniz.

onu bırakında feber bu sene yine mağdur edebiyatıyla lige asılacak küçümsüyoruz sanki biraz:)

Katılıyorum ancak Carlinhos'ta kötü oyuncu değil şimdi hakkını da vermek lazım haa , medyanın bize duyurduğuna göre naz yapıyor ama olayların iç yüzünü bilemeyiz.

Coentrao'ya gelince opsiyonlu kiralanabilir , opsiyonu tahminen 10-15 Mn € arası olur , Ancelotti'nin isteğine göre R.Madrid zarar etme pahasına gönderecekmiş , Coentrao'yu hem 30-35'e aldı diyorsunuz da kim verir şuan bu paraları Coentrao'ya zaten adamlar 15 verseler , sırtlarında götürürler ve sadece İtalya'dan talipleri varmış , İtalya'dan kim bir anda çıkarıp 15 Mn € verebilir , biz iyi ilişkilerimiz sayesinde opsiyonlu kiralasak bir sezonluğuna opsiyonda 10-15 Mn € arasında bir rakam olsa , denesek baktık burada da kopuyor gidiyor tutan yok , basarız parayı alırız , 10-15 Mn € artık bizim sıkıntı olmamalı böyle transferlerde :yenieek:

Belki duygusal olacaktır ama Carlinhos geleceğine Riera kalsın bence daha iyidir.

Coentrao konusunda da dediğin fiyatlar olabilir, kiralarsak para konusunda bir şekilde anlaşırız diye düşünüyorum.(Melo gibi olursa yandık, 2 ay nöbet tutarız:D)

Muslera kesin bizde beyler.... ne kadar kötü gol yemiş maçta öyle çöp:lol:

Ispanya : Brezilya maci yapdim FIFA'da

Skor 5:1

yazin bi kenara.

Ynt: Transfer Nöbeti

Belki duygusal olacaktır ama Carlinhos geleceğine Riera kalsın bence daha iyidir.

Coentrao konusunda da dediğin fiyatlar olabilir, kiralarsak para konusunda bir şekilde anlaşırız diye düşünüyorum.(Melo gibi olursa yandık, 2 ay nöbet tutarız:D)

Zaten ne o dönek çarli gelir nede Riera gider.:)

Görürsün.Şu anki kadromuzla bu seneki gibi puan toplarız o da yetmez şampiyonluk için eğer eksi puan yemezlerse tabii.

Muslera Selçuk Sneijder Drogba gibi dünya üzerinde mevkiilerinde top 10 da olan adamlar bu ligde şampiyon olamaz diyorsan dükkanı kapatıp gidelim.

Ha Fener Neuer Robben Özil Cavani Bjk Buffon Ribery İlkay Van Persie transferlerini yaptıysa evet çekişme olur şampiyon olamayabiliriz.

Yarın hafif kıpraşmalar olur

Aynen çok dengeli ve müthiş bir sol bek , imkansız , ama şu kadro ne iş yapar be ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Coentrao

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

Sistem 4-2-3-1 görünümlü 4-3-3. :yenieek:

[video=youtube;U9FBMh6Ef7o]https://www.youtube.com/watch?v=U9FBMh6Ef7o[/video]

Adam reis ya :ayatollah:

bu adam mücadelen yılmıyor süper tam bizlik nani+coenTRao heryerde oynar lan sende gel beee:yenieek:

Barça'da ki Adriano ne alemde yahu ? Onuda mı beğenmiyoruz yoksa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt