Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Altyapinin basina Tigana getirilecekmis diyor AMK. Bence Fatih Terim kabul etmez.

altyapıda doğru düzgün futbolcu yokki...ya 3 ya 4 tür yetenekli olan..ama şu 2000 doğumlulardan çok ümitliyidi fatih hoca...milenyumun altın çocuklarıymış falan..

yav umuta 2 milyon euro diretiyorsun ver 750 bin euro daha al niye bukadar bekletiyorsunuz kardesim

umut olsada olur olmasada olur öncelik melo

ya melo yu alın ya yerine adam alın, bundan sonraki transferler rotasyon için yapılacak. ne zaman yapıldığının önemi yok

riera gitmeden sol bek, ab işi çıkmadan kanat alma ihtimalimiz yok.

İnsan sinirleniyor çok mu vurdumduymaz bir transfer süreci geçiriyoruz yoksa ben mi abartıyorum bilemedim. Hiçbir şey anlamadım ben bu transfer döneminden.

umut olsada olur olmasada olur öncelik melo

ya melo yu alın ya yerine adam alın, bundan sonraki transferler rotasyon için yapılacak. ne zaman yapıldığının önemi yok

riera gitmeden sol bek, ab işi çıkmadan kanat alma ihtimalimiz yok.

bu zaten transfer degil gecen senenin kadrosunda yer alan isimdi o bakımdan dedim kadro korunmalı

Rodney Sneijder Urfaspor'la anlaşmış,Gaziantep de ilgileniyor.Büyük ihtimal bu sene Türkiye'de izleyeceğiz onu.

Hele bir lig başlasın peşpeşe gelir transferlerimiz.Sonrada kondisyon yüklemesi falan derken 2.yarıya form tutarlar falan filan.

[video=youtube;GTiLzvGjOrk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GTiLzvGjOrk[/video]

üç büyükler içinde, şu ana kadar transfere en parayı harcayan takım fenerbahçenin olması hakikatten trajikomik. çünkü adamlar öyle yada böyle ya küme düşecekler yada eksi bilmem kaçla lige başlayacaklar. allah azizi başımızdan eksik etmesin ne diyim. muhtemelen bizimkiler fenerin ve beşiktaşın akıbetini bekliyor, bu sessizliğin başka bir açıklaması olmaz. lig için zaten melo alınırsa kadromuz hayli hayli yeterli, ab başvurusunda bişey çıkarsa 1-2 oyuncu daha alırlar çıkmazsa melo yada alternatifi bir oyuncu alınır transfer biter

üç büyükler içinde, şu ana kadar transfere en parayı harcayan takım fenerbahçenin olması hakikatten trajikomik. çünkü adamlar öyle yada böyle ya küme düşecekler yada eksi bilmem kaçla lige başlayacaklar. allah azizi başımızdan eksik etmesin ne diyim. muhtemelen bizimkiler fenerin ve beşiktaşın akıbetini bekliyor, bu sessizliğin başka bir açıklaması olmaz. lig için zaten melo alınırsa kadromuz hayli hayli yeterli, ab başvurusunda bişey çıkarsa 1-2 oyuncu daha alırlar çıkmazsa melo yada alternatifi bir oyuncu alınır transfer biter

Sanirim yabanci olayini bekliyorlar. Eger 6+0+4 devam ederse bosuna transfer beklemeyin derim. melo haric.

Hatta giden bile olur.. Yaziklar olsun TFF..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt