Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim scout utkucan twitterdan durum güncellemekten başka birşeye yaramıyor

u20 bizim ülkemizde adam bütün maçları izliyor ama geleceğe damga vurucak bütün adamlar kapıldı neredeyse ne işe yarıyor anlamış değilim bula bula hakan'ı bulur zaten bu forum 2 sene önce yazıyordu hakan'ı

scout işi boş iş lav etsinler en azından boşuna maaş ödenmesin. hakanı forumdakiler dediğin gibi 2 yıldır yazıyor 2.5 a hamburg kaptı, alpaslan öyle ne zamandır yazılıyor beleşe liege gitti. şikeciler bile oğuzhan 600bin salih 1,5 a aldı gelecekte parayı çıkartacak bu oyuncular

bizim aldığımız gençler gece kuşu bursadan kovulan sercan 3,5+musa, geldiği günden beri yazdığım bir halt olmayacak yiğit 2,5 . bu 2 çöpte kiralık gittiği takımlarda kadro dışı kaldı bunuda not ekleyelim.

furkan bir halt olmaz 700bin boşa gitti.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 1m

Bilgi | Burak Yılmaz, Didier Drogba, Nando Muslera, Elmander, Chedjou, Selçuk İnan ve Sneijder ise kampa 8 Temmuz'da İngiltere'de katılacak.

Takimin ilk 11 oyuncusu hemen hemen hepsi gec katilacak :)

Yine Melo geç katılacak kampa... Geçen sene cok zorlandı sezon başında. Aynı hatayı yine yapiyoruz malesef.

Yine Melo geç katılacak kampa... Geçen sene cok zorlandı sezon başında. Aynı hatayı yine yapiyoruz malesef.

Melo transferi campa kadar yetismezse yada 1haftadan fazla bir süreyi gecerse campa katilmaszi istemem ben melo yu.

burda en cok meloyu isteyenler arasindayim belkide bide yani. bu oyuncu kamp yemedigi takdirde cok zor toparlaniyor maalesef.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 1m

Bilgi | Burak Yılmaz, Didier Drogba, Nando Muslera, Elmander, Chedjou, Selçuk İnan ve Sneijder ise kampa 8 Temmuz'da İngiltere'de katılacak.

Takimin ilk 11 oyuncusu hemen hemen hepsi gec katilacak :)

Hak ettiler ama kim ne derse desin :)

Okan Derici @OkanDerici39 4m

Hallo Leute ;) ich habe so eben einen Vertrag beim FC Rot Weiß Erfurt unterschrieben. Meine Rückennummer wird die 8! LG an alle. OD8 ;)

Okan Derici @OkanDerici39 2m

Kiralik mi diye soran arkadaslar oldu.. Hayir kiralik degil .

Okan derici FC Rot Weiß Erfurt ile anlasmis 8 numarayi giyecekmis...

Hak ettiler ama kim ne derse desin :)

sonuna kadar hemde. hata nando 1 hafta daha tatil yapsin bence ciddiden. cocuk daha dün milli turnufadan ayrildi. kaleci biraz daha gec katilsa kampa sorun cikmaz :D digerleri cogu zaten tatilerinde de spor yapior veya dogrba ve sneijder gibi özel programmlarini uyguluyor.

Okan Derici @OkanDerici39 4m

Hallo Leute ;) ich habe so eben einen Vertrag beim FC Rot Weiß Erfurt unterschrieben. Meine Rückennummer wird die 8! LG an alle. OD8 ;)

Okan Derici @OkanDerici39 2m

Kiralik mi diye soran arkadaslar oldu.. Hayir kiralik degil .

Okan derici FC Rot Weiß Erfurt ile anlasmis 8 numarayi giyecekmis...

yolu açık olsun :cool: eğer oyun içinde devamlılığını sağlarsa adını duyarız :)

twiiter karisdi .

Katil12Numara HalkaHesapVer hashtag olmus twitterde .. coguda fenerli hemen hemen bunu söyleyen . birbirini yigiyorlar resmen

Muz Cumhuriyeti bölünmüstür :sad007:

Bu Okan yine böyle uzun süre transfer yapmadığımız bir zamanda gelmişti.Basın da güzel şişirmişti adamı.Hiç kullanamadık adamı.

Okan Derici'den ümidim vardı aslında neyse yolu açık olsun.

Emin ol ki Melo yine ilk hafta'larda vasat oynayacak cok iyi biliyorum, sadece ben degil bunu sende biliyorsun Abi :o

Işte bundan dolayı kampa erken katılması lazım, yoksa gecen sene gibi, ilk yarıyı boşa geçirir. En azından güç ve kondisyon depolar. Formda bir Melo bize çok lazım. Selçukla iyi anlaşıyorlar. Zaten bu sene rakiplerimiz tek kulvarda mücadele edecekler. İşimiz geçen seneden daha zor. Yönetim bir an önce Melo, ve Umutu almalı. Bence Engin ve Kazimda rotasyon için cok faydalı olurlar..

bu federasyon yabancı kararını ne zaman acıklayacak ya, bu tüpcü ne yüzsüz ne adi bi adam ya

yabancı kararı netleşinceye kadar transfer yapmayız biz, sezon öncesi kamp zamanıda geldi

bu serefsiz TFF külüplerin geliştirecegine türk futbolunu ileriye taşıyacagına dahada geriletiyo

iice tiksindim bu tüpcüden artık ben

scout işi boş iş lav etsinler en azından boşuna maaş ödenmesin. hakanı forumdakiler dediğin gibi 2 yıldır yazıyor 2.5 a hamburg kaptı, alpaslan öyle ne zamandır yazılıyor beleşe liege gitti. şikeciler bile oğuzhan 600bin salih 1,5 a aldı gelecekte parayı çıkartacak bu oyuncular

bizim aldığımız gençler gece kuşu bursadan kovulan sercan 3,5+musa, geldiği günden beri yazdığım bir halt olmayacak yiğit 2,5 . bu 2 çöpte kiralık gittiği takımlarda kadro dışı kaldı bunuda not ekleyelim.

furkan bir halt olmaz 700bin boşa gitti.

aynen katılıyorum,komedi gibi bir durum var nerde 30luk oyuncu varsa onun peşinde bizim mübarekler.. tam bir fiyasko..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt