Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer Nöbetinde siyaset konuşmak yasaktır. Siyaset konuşma yeri burası değil, Siyaset Formudur. Konuşmak isteyenler lütfen Siyaset Formunda konuşsun ne konuşacaklarsa.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Tolga'nın BJK'ye 3 milyon avroya transfer olacağının sorulması üzerine Trabzon asbaşkanı Çakıroğlu: "Bu parayı şaka olarak kabul edebilirim" demiş.

Tolga yattı sanırım biranda transfer atağına kalktıklarını sanan Beşiktaşlılar'ın hayalleri suya düştü :D

bugün ntvspor bjk muhaberi açıkladı olayı

dün bjkli yöneticiler tolga olur gibi konuşuyormuş bugün tam tersini, 3,5 a tolga yı alma hayalleri yalan oldu şikeci kargaların

umarım sinanı alırlar sinan+cenk tam şenlik olur bjk kalesi seneye:lol:

Allah Allah içte olsa ikinci transfer :D

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Gökhan Zan , Galatasaray'da. :yenieek:

Profesyonel oyuncumuz Gökhan Zan'ın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 2+1 sezon (3.sene opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya, herbir sezon için 1.100.000 USD sabit transfer ücreti ve 25.000 USD değişken transfer ücreti ödenecektir.

Murat Borlu @muratborlu 41 sn

Gökhan Zan'ın da sözleşmesi 2+1 yıllık uzatıldı.

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Profesyonel oyuncumuz Gökhan Zan'ın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 2+1 sezon (3.sene opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya, herbir sezon için 1.100.000 USD sabit transfer ücreti ve 25.000 USD değişken transfer ücreti ödenecektir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Engin Baytar ile 2+1 yilligina sozlesme uzattik. Yillik 1, 1 M $ ve mac basi 20 bin $

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

bugün ntvspor bjk muhaberi açıkladı olayı

dün bjkli yöneticiler tolga olur gibi konuşuyormuş bugün tam tersini, 3,5 a tolga yı alma hayalleri yalan oldu şikeci kargaların

umarım sinanı alırlar sinan+cenk tam şenlik olur bjk kalesi seneye:lol:

Sinan kötü bir kaleci değil ancak şöyle bir sıralama yapardım yerli kaleciler arasında ;

Onur > Tolga = Volkan > Sinan > Cenk

Yani aslında bize çok iyi yedek kaleci olabilir Sinan ama bilmiyorum girişimimiz var mı ?

Chedjou insan degilmis.

tıp kontrolunda, hayvanca rakamlar cikmis. Sporculara göre bile :D

engin haberine çok sevindim

güzel parada vermişler umarım hak edecek şekilde çalışır delilikler yapmaz sahada tam aradığımız isim

formda engin alperi cebinden çıkarır diğer cebine sokar :troll:

20.000 USD değişken transfer ücreti ödenecektir

bu nedemek?

Fenerbahçe, TFF'ye AB pasaportu ve yabancı serbestliği konusuna karşı olmayacağını ifade edecek ancak "Geçen sezon iki yıllık yabancı kontenjanını açıkladınız. Biz de planlarımızı buna göre yaptık. Yeni bir karar alacaksanız, bunu iki sene sonra devreye sokun. Biz de yeni planlama yapmak için zaman kazanalım" önerisini sunacak. Yönetim, uygulamanın değişmesi halinde konuya her platformda itiraz edeceklerini TFF'ye anlatacak.

2'si de 800.000 € alacaklar yıllık.Makul bir para.Yerli oyuncu kıtlığında elimizdeki iyi oyuncuları tutmak önemli.

Transfer transfer diyenler, alin size 2 tane transfer:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Fenerbahçe, TFF'ye AB pasaportu ve yabancı serbestliği konusuna karşı olmayacağını ifade edecek ancak "Geçen sezon iki yıllık yabancı kontenjanını açıkladınız. Biz de planlarımızı buna göre yaptık. Yeni bir karar alacaksanız, bunu iki sene sonra devreye sokun. Biz de yeni planlama yapmak için zaman kazanalım" önerisini sunacak. Yönetim, uygulamanın değişmesi halinde konuya her platformda itiraz edeceklerini TFF'ye anlatacak.

şu fener dediğiniz karı olsaydı var ya neyse..ağzımı bozmıyım şimdi..süper kupada koyacaz bunlara nasıl olsa

Cok korkuyorum az sonra KAP a Aydin dusmesin

Frei bitmis. Hayirli olsun camiamiza. Duym kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt