Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe, TFF'ye AB pasaportu ve yabancı serbestliği konusuna karşı olmayacağını ifade edecek ancak "Geçen sezon iki yıllık yabancı kontenjanını açıkladınız. Biz de planlarımızı buna göre yaptık. Yeni bir karar alacaksanız, bunu iki sene sonra devreye sokun. Biz de yeni planlama yapmak için zaman kazanalım" önerisini sunacak. Yönetim, uygulamanın değişmesi halinde konuya her platformda itiraz edeceklerini TFF'ye anlatacak.
Sinan kötü bir kaleci değil ancak şöyle bir sıralama yapardım yerli kaleciler arasında ;
Onur > Tolga = Volkan > Sinan > Cenk
Yani aslında bize çok iyi yedek kaleci olabilir Sinan ama bilmiyorum girişimimiz var mı ?
Frei bitmis. Hayirli olsun camiamiza. Duym kesin.
benimde yazdığım kadrolarda hatırlarsan yedek olur sinan ismi vardı hep, tafonun elinde iş yapar ama şu an için büyük takım as kalecisi sırıtır. aynı cenk gibi
bi ara sezon bitince bjk den önce gs den haber bekliyor tarzı şeyler yazıyordu ama son bir kaç haftadır yazılmadı hiç. keşke alsak çünkü ufuktanda aykuttanda bir halt olmaz. erayda çok genç
ayrıca kayseri kalecisi adını unuttum kiralık fbli olan cenktende sinandanda iyi bence volkandan sonra kaleyi alır fb de
melo frei ve umut gelsin rahat edelim
Profesyonel oyuncumuz Engin Baytar'ın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 2+1 sezon (3.sene opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya, herbir sezon için 1.100.000 USD sabit transfer ücreti ve 20.000 USD değişken transfer ücreti ödenecektir.
allah allah zam yapmisik
adam 1 sene oynamadi zam yaptik nasil oluyor?
Farfan yatmış.