Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gidiyim transfermarkt'ta Engin'le Gökhan'ı geri koyım takıma belki geçeriz feneri.:D

Fenerbahçe, TFF'ye AB pasaportu ve yabancı serbestliği konusuna karşı olmayacağını ifade edecek ancak "Geçen sezon iki yıllık yabancı kontenjanını açıkladınız. Biz de planlarımızı buna göre yaptık. Yeni bir karar alacaksanız, bunu iki sene sonra devreye sokun. Biz de yeni planlama yapmak için zaman kazanalım" önerisini sunacak. Yönetim, uygulamanın değişmesi halinde konuya her platformda itiraz edeceklerini TFF'ye anlatacak.

nasıl bir planlama yapmışlarsa artık. bi tek alper alınınca planlama tamam mı oldu şimdi. kadronda 11 tane yabancın var halen 12. yi alma peşindesin ve planlamadan bahsediyorsun. sizin planlamanız sadece şike planlaması olur başka bişey olmaz. hadi yürüyün bakalım ptt ligine...

2+1 olmasi da manidar:D:D

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

neyseki Gökhanla engin belirsizligi sona erdi sira umut, frei, onlibero ve solbekte ondan sonrada zaten transfer olmaz.

Sinan kötü bir kaleci değil ancak şöyle bir sıralama yapardım yerli kaleciler arasında ;

Onur > Tolga = Volkan > Sinan > Cenk

Yani aslında bize çok iyi yedek kaleci olabilir Sinan ama bilmiyorum girişimimiz var mı ?

benimde yazdığım kadrolarda hatırlarsan yedek olur sinan ismi vardı hep, tafonun elinde iş yapar ama şu an için büyük takım as kalecisi sırıtır. aynı cenk gibi

bi ara sezon bitince bjk den önce gs den haber bekliyor tarzı şeyler yazıyordu ama son bir kaç haftadır yazılmadı hiç. keşke alsak çünkü ufuktanda aykuttanda bir halt olmaz. erayda çok genç

ayrıca kayseri kalecisi adını unuttum kiralık fbli olan cenktende sinandanda iyi bence volkandan sonra kaleyi alır fb de

sonunda zan ve engin'in sözlesmesi bittigininin farkina vardik. bu yerli kitliginda alternatif olarak kalsinlar, özellikle gökhan zan yine cok isimize yarayacak bu sene.

bir ara borsa sistesine giris sifresini unuttuk zannettim.

benimde yazdığım kadrolarda hatırlarsan yedek olur sinan ismi vardı hep, tafonun elinde iş yapar ama şu an için büyük takım as kalecisi sırıtır. aynı cenk gibi

bi ara sezon bitince bjk den önce gs den haber bekliyor tarzı şeyler yazıyordu ama son bir kaç haftadır yazılmadı hiç. keşke alsak çünkü ufuktanda aykuttanda bir halt olmaz. erayda çok genç

ayrıca kayseri kalecisi adını unuttum kiralık fbli olan cenktende sinandanda iyi bence volkandan sonra kaleyi alır fb de

Onlar Ertuğrul'u farkedene kadar Mert hanzosu korur kalelerini iyi olur iyi :D

yanliz seneye g.zan isimize yaramaz diye düsünüyorum yani bizim adam gibi yerli stoper almamiz lazim en gec seneye. serdar tasci bonservissiz oluyor seneye. fener-besiktas isteyecektir, kaptirmayalim.

melo frei ve umut gelsin rahat edelim

Profesyonel oyuncumuz Engin Baytar'ın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 2+1 sezon (3.sene opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya, herbir sezon için 1.100.000 USD sabit transfer ücreti ve 20.000 USD değişken transfer ücreti ödenecektir.

allah allah zam yapmisik

adam 1 sene oynamadi zam yaptik nasil oluyor?

Engin in geçen sene daha ilk maçta kendini cırt etmesi FT yi hamitte ısrara mecbur bıraktı sanırım. Maç eksiğinden dolayı CL de bile engini kullanamadı. engin iyi topçu kalması iyi oldu..

kerim frei beni çok mutlu eder eğer anlaşma kesin sağlanmışsa. ya çocuk u20 de iyi oynayacak piyasa yapacak diye ödüm kopuyor yemin ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt