Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşım zaten problemde burda melo 40 maçın 10 unda iyi oynuyor oda sezon sonu transferine yakın zamanlarda istikrar yok zaten istikrarlı olsa 40 maçın 30-35 inde aynı performansı gösterse dediğiniz gibi melo>mikel olur ozamanda Galatasaraya gelmez; eğer geliyorsa mikeli alır keyfime bakarım.

ilk sene tüm sezon süper oynadı adam sanki kronikleşmiş gibi söylüyorsnuz bu işi...melo hem daha az maliyetli hem takıma alışmış hem takımı ateşleyebiliyor,hava toplarında etkili, daha ne yapsın adam anlamadıkki,tutturmuşlar sezon sonu oynuyor diye al getir kampa bak bakalım sezon başı nasıl oynuyor

Mikel; istikrar ve mental açıdan Melo'nun çok çok önünde.Duygusal olmaya gerek yok bence.Tabi bir de yaş farkı var,ona da hiç girmiyorum.

hala mikel hikayesi mi var

cidden transfer olmali nobet canlasin

Arkadaşım zaten problemde burda melo 40 maçın 10 unda iyi oynuyor oda sezon sonu transferine yakın zamanlarda istikrar yok zaten istikrarlı olsa 40 maçın 30-35 inde aynı performansı gösterse dediğiniz gibi melo>mikel olur ozamanda Galatasaraya gelmez; eğer geliyorsa mikeli alır keyfime bakarım.

tercih'e göre değişir. ben risk alınıp daha iyi performans elde etmeyi isteyenlerdenim.

mikel konsunda ben söz edilen rakamlara değecek biri olduğunu düşünmüyorum. melo alınıp alınmaması önemli değil benim açımdan ama mikel beni tatmin etmez.

keşke mikel glse

Mikel gelmeyecek zaten boşa muhabbet bizimkisi :D

Melo-Mikel'i tartışmayın. Kontenjan değişmez ise büyük ihtimalle İnler gelir.

Transfer Nöbeti

Okay karacan ve adini unuttum spiker de olaya dahil oldu ikisi de melo dedi:)

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Bu martılar gece gece korkutuyor insanı garip garip sesler çıkarıyorlar :D Ağlıyordu az önce bitanesi

Transfer Nöbeti

Melo ilk yarı iyi oynamamış olabilir ama bence haksızlık yapılıyor. 2. Yarıdaki her maç ve CL maçları gayet iyidi. Onun sebebide kampa katılmamasıydı. Ayrıca 5-6 ya melo dururken 2-3 yaş genç diye Mikele 10 milyon verilmez

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt